İtfaiye’den anlamlı operasyon

Rögar içerisinde mahsur kalan sokak köpeği İtfaiye Ekiplerinin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Rögardan çıkartılan köpek canını kurtarmanın mutluluğu ile ardına bile bakmadan ara sokaklarda kaybolup gitti...

İtfaiye’den anlamlı operasyon
12 Temmuz 2014 Cumartesi 07:19

Yeni Otogar’da İtfaiye Ekipleri geçtiğimiz günlerde bir buçuk saat süren bir kurtarma operasyonu yaptı. Rögar içerisinde sıkışan köpek, komprosörle beton kırılıp çıkartıldı.
OTOGAR'DA KÖPEK KURTARMA OPERASYONU
Çerkezköy Otogar'ında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri ilk sınavını verdi.Yeni yeni oluşturulan Büyükşehir Belediye İtfaiyesi, Çerkezköy ve Kapaklı itfaiyelerinin birleştirilmesiyle oluşturulan Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Ekiplerine otogardan rögarda sıkışan bir köpek için ihbar geldi. Önce yolcuların fark ettiği daha sonra bölgedeki taksi şoförlerinin olaya el attığı operasyon itfaiye ve zabıta ekiplerine bildirildikten sonra hummalı bir kurtarma operasyonu başlatıldı.
KOMPROSÖRLE KURTARILDI
İtfaiyeciler rögara nereden girdiği bilinmeyen köpeği sıkıştığı beton zeminden komprosör yardımıyla çıkardı. Yaklaşık birbuçuk saatlik uğraş sonucunda beton komprosörle kırılırken, sıkışan köpek hiç sesini çıkarmadı. Bulunduğu yerde büyük bir sabırla bekleyen köpek sonunda itfaiyecilerin yardımıyla kurtuldu. Rögardan çıkan köpek canını kurtarmanın mutluluğu ile ardına bile bakmadan otogarın arka kısımlarına doğru koşarak uzaklaştı.
NEREDEN GİRDİĞİ ANLAŞILAMADI
Dereye açılan rögarda üzerindeki mazgallara rağmen bulunan köpeğin oraya nereden ya da nasıl girdiği anlaşılmadı. Bazı bölge sakini rögarların dereye açılan kanallar bulunduğunu dile getirerek, "Belki dereden girerek buraya kadar gelmiş olabilir" gibi yorumlarda bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.