İzciler kamptan döndü

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde kurulan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü üyeleri gitmiş oldukları Silivri’nin Sinekli Mahallesi’ndeki doğa kampından döndüler. 3 günlük kampın ardından dönüş yapan izciler sertifikalarını alarak ailelerine teslim edildi

İzciler kamptan döndü
24 Ağustos 2015 Pazartesi 17:46

 GÜZEL BİR 3 GÜN GEÇİRDİLER

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü üyeleri ve eğitmenlerinden oluşan 35 kişilik ekip 21 Ağustos Cuma günü gitmiş oldukları doğa kampından döndü. İstanbul’un Silivri İlçesine bağlı Sinekli Mahallesi’nde kurulan kamp alanında doğa ile iç içe 3 günlük bir macera yaşayan minik izciler kampın ardından Çerkezköy’e dönerek sertifikalarını aldılar. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’ün elinden sertifikalarını alan izciler yaşamış oldukları 3 günlük maceradan duydukları sevinci dile getirirken daha sonra eğitmenlerimiz tarafından ailelerine teslim edildi.

VELİLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde yaklaşık 3 ay önce kurulan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü’nün Çerkezköy Spor Salonu’nda izcilik ve doğa eğitimleri aldılar. Ardından, düzenlenecek kamp ile ilgili öğrenci velileriyle Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapan İzcilik Eğitmenleri daha sonra izciliğin tanımı, izciliğin amacı, doğa şartları ve izcilik yemini gibi bilgileri içeren Türkiye İzcilik Federasyonu’nun tanıtım videosunu velilerle izlettirdi.

SİNEKLİ MAHALLESİ’NDE KAMPA GİRDİLER

21 Ağustos Cuma günü kamp için Çerkezköy Belediyesi önünde aileleri ile vedalaşan minik izciler kıyafet ve tanıtım kartlarını aldıktan sonra Silivri’ye bağlı Sinekli Mahallesi’ne doğru yola çıktılar. Kamp alanına varan izciler için önce konaklayacakları çadırlar kuruldu. Ardından Türkiye İzcilik Federasyonu bünyesinde Oymak Başı olarak görev yapan eğitimcilerin hazırlamış olduğu eğitim programına göre kamp ateşi, gece yürüyüşü, bayrak töreni, spor aktiviteleri, dağcılık, şarkı yarışmaları, yıldızlarla yön bulma, oryantiring gibi etkinliklerle macera dolu 3 gün geçirdiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.