İzcilerden kitap toplama kampanyası

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından 02-31 Ocak tarihleri arasında kitap toplama kampanyası düzenleniyor

İzcilerden kitap toplama kampanyası
02 Ocak 2018 Salı 12:05

KİTAPLAR BELEDİYE HALK MASALARINA
‘Bir Çocuk, Bir Umut’ sloganı ile Kitap Toplama Kampanyası’nın başladığını belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, “İzcilik Kulübümüz tarafından 02-31 Ocak tarihleri arasında kitap toplama kampanyası düzenleniyor. Kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımız bağışlayacağı kitaplar ile birlikte mesai saatleri içerisinde Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvurabilirler” dedi.
KİTAPLAR DOĞU VE GÜNEY DOĞU’YA ULAŞTIRILACAK
Bağışlanan kitapların Doğu ve Güney Doğu’da bulunan ve kitap eksiği olan okullara gönderileceğini belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, “Çerkezköy’de toplanacak kitapları Doğu ve Güneydoğu’da ihtiyaç sahibi okullarda oluşturulacak olan kütüphanelere göndererek, oradaki yavrularımızın kitaplara kavuşmalarını sağlayacağız. Şimdiden kitap bağışında bulunan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.