KAGADER kermes düzenleyecek

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt, ev hanımlarının ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla kermes düzenleyeceklerini ve kermeste el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceğini belirtti.

KAGADER kermes düzenleyecek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:07

KERMES DÜZENLENECEK
Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt, dernek olarak ev hanımlarının ev ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla önümüzdeki günlerde kermes düzenleyeceklerini söyledi. Dernek olarak aktif bir şekilde çalışma yaptıklarını belirten Başkan Bozkurt, Çerkezköy’de kadınların dayanışma içerisinde olmasını sağlayacaklarını ve bu birliktelik içinde güzel projeler üreteceklerini ifade etti.
EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLANMASI AMAÇLANIYOR
 Çerkezköy’ün önemli bir sanayi kenti olduğunu, bünyesinde irili ufaklı barındırdığı 600’ün üzerinde sanayi kuruluşu ile Türkiye ekonomisinin lokomotif kentleri içinde yer aldığını ve bu nedenle Çerkezköy’de kadınların iş hayatında daha aktif rol alması için çalışma sürdürdüklerini kaydeden KAGEDER Başkanı Zeynep Bozkurt, “Kongremizi yaptıktan sonra öncelikle projelerimiz arasına aldığımız kermesimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Çok güzel bir kermes olacak. Kermeste ev hanımlarımızın el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları ürünlerini sergileyebileceği güzel bir alan oluşturacağız. Düzenlenecek olan kermes ev hanımlarımızın ekonomisine de önemli ölçüde  katkı sağlayacak. Kermes hazırlıklarımıza başlattık ve kısa süre içinde de gerçekleştireceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.