Kaldırım çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Gazi Osman Paşa ve Cumhuriyet Mahallerinde kaldırım çalışması yapıldı

Kaldırım çalışmaları devam ediyor
21 Mart 2017 Salı 10:57

G.O.P. VE CUMHURİYET MAHALLERİNDE TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif noktalarında kaldırım yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Gazi Osman Paşa Mahallesi Artan Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak’ta kaldırım yapım çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Gazi Osman Paşa Mahallesi Artan Sokak’ta 170 metrekare beton kaldırım yapım çalışmasının tamamlandığını ifade eden Başkan Akay, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ayrıca Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokakta da 500 metrekare bordürlü baskı beton kaldırım yapım çalışmalarını tamamladı. Ekiplerimiz ilçemizin muhtelif noktalarında kaldırım yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.