Kalite Yönetim Sistemi ve Öfke Kontrolü Eğitimi Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi tarafından hedefler ile yönetim anlayışını benimseyerek sürdürülen Toplam Kalite Yönetimi yolculuğu kapsamında belediyede çalışan mavi yaka personele yönelik Kalite Yönetim Sistemi ve Öfke Kontrolü Eğitimi düzenlendi.

Kalite Yönetim Sistemi ve Öfke Kontrolü Eğitimi Düzenlendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Mart 2022 Perşembe 18:50

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Toplam Kalite Yönetimi yolculuğu kapsamında süreci ve hedefleri anlatırken, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü personeli Semi Solak ve Ayhan Kızılırmak tarafından kalite yönetim sistemi ve tetkiki hakkında bilgilendirme, Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Uzman Klinik Psikolog Ceren Sayın tarafından ise öfke kontrolü eğitimi verildi.

“ÖNEMLİ BİR YOL ALDIK VE BASAMAKLARI ADIM ADIM ÇIKIYORUZ”

Atatürk Kültür Merkezi’nde belediyede çalışan mavi yaka personele yönelik düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi ve Öfke Kontrolü Eğitimi’nin ilk konuşmasını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin gerçekleştirdi. Başkan Çetin, kurum içerisinde iletişim, memnuniyet ve verimliliğin vatandaşa yönelik yapılan hizmetin kalitesini etkilediğini belirtti. Başkan Çetin, “Dünyanın önemli kurumları, şirketleri müşterilerine verimli, kaliteli, zamanında ve memnun edecek şekilde hizmet verebilmek için kalite yönetimi sistemi üzerine yoğun mesai harcıyor. Bizler de belediyemizde vatandaş memnuniyetini en üst seviyede hedefleyerek kurum içerisinde verimliliği ve hizmet kalitesini artırmayı amaçlayan bir süreçler yönetimi olan Toplam Kalite Yönetimi yolculuğumuzu 2 yıldır sürdürüyoruz. Önemli bir yol aldık ve basamakları adım adım çıkıyoruz. Ekip arkadaşlarımızın çalışma konforunu ve memnuniyetini artırarak, kalite sistemini sizlerin yardımıyla vatandaşlarımıza yansıtmak, Kapaklımıza değer katmayı istiyoruz. Hedefimiz kalite politikamızda belirttiğimiz gibi Türkiye’nin en iyi belediyeleri arasında yer almaktır.” dedi.

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ANLATILDI

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü personeli Semi Solak ve Ayhan Kızılırmak kalite yönetim sistemi ve tetkiki hakkında personeli bilgilendirdi.

ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ VERİLDİ

Program, Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Uzman Klinik Psikolog Ceren Sayın’ın öfkenin tanımı, neden ve sonuçları, öfke anında yapılması gerekenleri içeren Öfke Kontrolü eğitimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.