Kamboçya'dan öğrenciler geldi

Kamboçya Zaman İnternational Scholl'dan ülkemize gelen 9 öğrenci ve 3 öğretmen Çerkezköy'ü de ziyaret ederek, ilçemizi gezdiler.

Kamboçya'dan öğrenciler geldi
20 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Artista Cafe'de kahvaltı yapan Kamboçya'dan gelen öğrenciler Hasır Group Mağazalarına da uğrayarak, burada kendileri için hazırlanan hediye paketlerini aldılar.
9 ÖĞRENCİ GELDİ
Kamboçya'da eğitim ve öğretim veren Uluslararası Zaman İnternational Scholl'da 1250 öğrencinin bulunduğunu belirten Kamboçya Zaman İnternational Scholl öğretmenlerinden Mustafa Dur ve Davut Aslan, "9 öğrencimiz ile birlikte Türkiye'ye geldik. Bursa, Ankara, Bolu, İzmit, İstanbul ziyaretlerimizin ardından Çerkezköy'e geldik ve burada bazı işadamları ile sanayi kuruluşlarını ziyaret ediyoruz" dediler.
1998'DE KURULMUŞ
Kamboçya Zaman İnternational Scholl'un 1998 yılınnda kurulduğunu ve ülkenin en saygın okullarından biri olduğunu belirten Mustafa Dur ve Davut Aslan, Zaman İnternational Scholl'da ilköğretim, lise ve üniversite eğitimin verildiğini de kaydettiler.
ARTİSTA'DA KAHVALTI YAPTILAR
HASIR GROUP'U GEZDİLER
Artista Cafe'de sabah kahvaltısı yapan öğrencilerden Lotfy Sam, daha önce Türkiye hakkında fikir sahibi olmadığını fakat A milli Futbol Takımımızın Dünya 3.'sü olması ve Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı alması ile Türkiye'nin adını duyduğunu belirterek, Galatasaray'ı tuttuğunu ve ülkemizi çok sevdiğini söyledi.
ÇOK GÜZEL ÜLKENİZ VAR
Bir başka Kamboçya'lı öğrenci olan Visal ise 2008 yılında Türkiye'ye geldiğini belirterek, "Türkiye'yi çok sevdim. Özellikle Bursa'da yediğim alabalığın lezzetini hiç unutamadım ve tekrar alabalık yemek için geldim. Çok güzel bir ülkeniz var" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.