Kampus alanının yolu yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi Kampüs alanında okul çalışmaların biran önce başlayabilmesi adına yol yapım çalışmalarına başladı

Kampus alanının yolu yapılıyor
01 Mayıs 2016 Pazar 16:16

 KAMPÜS PROJESİ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ve Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile birlikte Ambardere’ye giderek yol yapım çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Vahap Akay konu hakkında yaptığı açıklamada, “İlçemizin eğitim alanında ilerlemesi adına Eğitim Kampüsü projesi büyük önem taşıyor. İmzalanan protokoller kapsamında okul yapım çalışmalarına bir an evvel başlanabilmesi adına biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Kampüsün yollarını hazır hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

ASFALT ÇALIŞMALARINA DA BAŞLANACAK

Akay konuşmasının devamında Eğitim Kampüsü yolunun stabilize yol olarak yapıldığını belirterek, “TESKİ’in 2017 yatırım planı içinde Ambardere mevkii de var. 2017 yılı içinde TESKİ Ambardere’nin altyapısı ile ilgili tüm sorunlarını ortadan giderecek bir çalışma sürecine girecek. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından da Ambardere’de asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.