Kapaklı Belediyesi Virüse Karşı Vatandaşları Bilgilendiriyor

Tüm dünyada halk sağlığını tehdit eden yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm olanaklarını seferber eden Kapaklı Belediyesi, salgına karşı alınması gereken tedbirler konusunda da vatandaşları bilgilendiriyor.

Kapaklı Belediyesi Virüse Karşı Vatandaşları Bilgilendiriyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Mart 2020 Cuma 12:10


Kapaklı Belediyesi ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürürken bir yandan da virüse karşı bilinmesi gerekenleri ve korunma yöntemlerini içeren bilgilendirici broşürleri vatandaşlara dağıtıyor.
HAZIRLANAN BROŞÜRLER VATANDAŞLARA DAĞITILIYOR
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı bilinmesi gerekenler, virüsün belirtileri ve alınması gereken tedbirlerin detaylıca anlatıldığı bilgilendirme broşürleri Kapaklı Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşlara dağıtılıyor. Ayrıca kentin muhtelif noktalarında bulunan bilboardlar ve belediyemiz LED ekranında da bilgilendirici görseller yer alıyor. Belediye sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarla da vatandaşların hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi sağlanıyor.
"VATANDAŞLARIMIZIN BROŞÜRLERDE YER ALAN BİLGİLERİ UYGULAMASINI RİCA EDİYORUM"
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, " Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına  karşı alınan tedbir ve önlemlerimizi aksatmadan uygulamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın broşürlerde yer alan bilgileri uygulamasını, resmi makamların aldığı kararlara uymalarını ve resmi açıklamaları dikkate almasını rica ediyorum." dedi..
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.