Kapaklı Belediyesi Yaz kursları başladı

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 4-7 ve 7-16 yaş arası çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenecek Yaz Kursları başvuruları başladı.

Kapaklı Belediyesi Yaz kursları başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Haziran 2021 Çarşamba 11:56

Futbol, voleybol, basketbol, satranç, boks, tekvando, güreş, halk oyunları, jimnastik gibi birbirinden farklı alanlarda verilecek ücretsiz kursların başvuruları 18 Temmuz’da sona erecek.
"YAZ DÖNEMİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DOLU DOLU GEÇECEK"
Çocukların ve gençlerin sosyal ve sportif gelişimine büyük bir önem verdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin "Pandemi süresince evde kalan çocuklarımızın yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve keyifli bir yaz geçirmelerine imkan sağlamak amacıyla düzenleyeceğimiz Yaz Kurslarımız başlıyor. Futbol, voleybol, basketbol, satranç, boks, tekvando, güreş, halk oyunları, jimnastik gibi birbirinden farklı alanlarda 4-7 ve 7-16 yaş arası çocuklarımıza yönelik verilecek ücretsiz kurslara tüm çocuklarımızın katılımlarını bekliyorum. Kurslarımız tüm mahallelerimizde düzenlenecek.” dedi.
KURSLAR TÜM MAHALLELERDE DÜZENLENECEK
Kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarımızın da kurslara katılımlarını kolaylaştırmak için Yaz Kursları tüm mahallelerde düzenlenecek. Karaağaç, Fatih, Kazım Karabekir ve Mimar Sinan Mahallelerinde voleybol ve futbol, Yanıkağıl, Bahçeağıl ve Pınarça Mahallelerinde basketbol, voleybol ve futbol,  Uzunhacı ve Karlı Mahallelerinde ise voleybol ve basketbol kursları düzenlenecek.
SON BAŞVURU 18 TEMMUZ
Yaz kurslarına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Kapaklı İletişim Merkezi başvuru masaları, Yaz Kursu Merkez Online Başvuru Formu ile Yaz Kursları Mahalle Online Başvuru Formu adreslerinden 18 Temmuz’a kadar başvuru yapabilir.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melike ışık - 2 yıl önce
Voleybola basvuru yapmak istyirum cok istiyorum ne olur kabul olsunn sabirkla sizden haber bekliyorum