Kapaklı da kış için önlemlerini aldı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye’nin ekip ve ekipmanlarıyla kışa hazır olduklarını belirterek, kar ve buzlanmaya karşı önlem aldıklarını söyledi

Kapaklı da kış için önlemlerini aldı
25 Ocak 2018 Perşembe 16:18

STOKLAR HAZIR
Başkan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “30 kişilik ekibimizle, araç parkımızda bulunan 3 adet Beco-Lader kepçe,1 adet Kar küreme ve tuzlama kamyonu, 1 adet tuzlama kamyonu olmak üzere iki kamyon ve 1 grayder ile depolarımızda bulunan 380 ton tuz ile fen işleri ekiplerimiz kışa hazır. Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık” dedi.
HAZIRLIKLAR ÖNCEDEN TAMAMLANDI
Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Mandalı “Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz Belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız. Rabbim İnşallah bu kışı da sağ salim vatandaşlarımızla birlikte geçirmeyi nasip etsin. Rabbim rahmetini esirgemesin inşallah." dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.