Kapaklı Fotoğraf Kulübünün ikinci toplantısı bugün

Kapaklı Fotoğraf Kulübü ikinci toplantısını bu akşam saat 19.00’da Kapaklı Belediyesi’nde yapacak. Toplantının konuğu ise, 15 fotoğraftan oluşan 'Ölüm Bizi Ayırana Kadar" isimli çocuk gelinler projesi ile Faik Kaplan olacak

Kapaklı Fotoğraf Kulübünün ikinci toplantısı bugün
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:34

 İKİNCİ TOPLANTI BUGÜN YAPILIYOR

Kapaklı Fotoğraf Kulübü yöneticileri bugün saat 19.00 'da Kapaklı Belediyesi 5.kat Toplantı salonunda düzenlenecek olan toplantıya tüm sanatseverleri davet ettiler. Düzenlenecek olan toplantı da sanatseverlere sürpriz olarak da 15 fotoğraftan oluşan 'Ölüm Bizi Ayırana Kadar" isimli çocuk gelinler projesi ile Faik Kaplan konuk olacak. Diğer yandan yapılacak olan toplantıya Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile Kapaklı Kaymakamı İrfan Mandalı’nın da katılacağı ifade edildi.

FAİK KAPLAN KİMDİR

Faik Kaplan kimdir; “18 Haziran 1953’te Konya’da doğdu. Konya Mümtaz Koru İlköğretim Okulu’nu bitirdikten sonra iş hayatına atılarak soğutma sektöründe çalışmaya başladı. 1978 yılında ailesiyle birlikte Bursa’ya göç etti ve kardeşleri ile birlikte tecrübeli oldukları bu sektörde iş hayatına atıldılar. Hala bu alanda çalışmaya devam etmektedir. Yaklaşık 15 yıldır fotoğrafla amatör olarak ilgilenen KAPLAN, fotoğrafın kendisi için bir tutku haline geldiğini belirtmektedir. İlk kişisel projesi olan “Çocuk Gelinler”, 15 fotoğraf ve bir kısa filmden oluşmaktadır. Bundan sonra da her yıl fotoğraf ve kısa filmden oluşan bir sosyal proje üretmek hedefi bulunmaktadır”

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.