Kapaklı halkına daha iyi hizmet etmek için buradayız ​

Kapaklı Belediyesi bünyesinde 13 farklı branşta açılmış olan Kültür Sanat Kursları’nda sona gelindi. Toplam 500 vatandaşın faydalandığı kurslarla, kursiyerler yeni hobi ve beceriler edinme fırsatı buldu

Kapaklı halkına daha iyi hizmet etmek için buradayız ​
11 Ocak 2019 Cuma 10:03

KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLADIK
Kapaklı Belediyesi tarafından 2018’in Kasım ayında açılan kurslardan 500 Kapaklılı vatandaş faydalandı. Kapaklı halkının boş zamanlarını değerlendirmesi, kişisel gelişimlerine destek alması ve yeni beceriler edinmesine katkı sağladığı için Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini ileten kursiyerler, Kültür Sanat Kurslarının çok faydalı ve yerinde bir hizmet olduğunu dile getirdi.

KURSLARIMIZA YENİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEĞİZ
Toplam 13 farklı branşta (Bulgarca, Fransızca, İngilizce, Tiyatro, Satranç, Fotoğrafçılık, Evlilik Öncesi Eğitim, El Sanatları, Spor, Keman, Koro, Diksiyon ve Halk Oyunları) açılan kursların yeni dönem kayıtları için 444 80 59 'dan Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden bilgi alınabileceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Bizler, Kapaklı halkına daha iyi hizmet etmek için buradayız. Kurslarımıza yeni dönemde de devam edeceğiz. ” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.