KAPAKLI İLE KARAAĞAÇ BİRLEŞİYOR!

Karaağaç ile Kapaklı'yı birbirine bağlayacak olan yeni yolun altyapısı bitmek üzere. 4 kilometrelik yolun Kapaklı Belediyesi sınırları içerisinde kalan 2 kilometrelik kısmının altyapısı Kapaklı Belediyesi tarafından yapılırken, Karaağaç Belediyesi sınırları içerisinde kalan 2 kilometrelik kısmının ise yaklaşık 200 metrelik kısmı kaldı

KAPAKLI İLE KARAAĞAÇ BİRLEŞİYOR!
30 Ağustos 2012 Perşembe 08:27

8 KM.'LİK MESAFE 4 KM.'YE İNİYOR
Kapaklı ile Karaağaç arasında açılan 4 kilometrelik yeni yolun 8 kilometre olan Kapaklı ile Karaağaç arasındaki mesafeyi 4 kilometreye düşüreceğini belirten Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, "Gazi Osman Paşa Mahallemiz ile Kapaklı Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi arasındaki 4 kilometrelik yolumuz açıldı ve şuanda altyapı çalışmaları son aşamaya geldi" açıklamasını yaptı.
ALTYAPISI BİTİYOR
Yolun Kapaklı Belediyesi sınırları içerisinde kalan kısmının altyapısının bittiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Kapaklı Belediye Başkanlığı tarafından yolun Kapaklı Belediyesi mücavir alanında kalan kısmının altyapı çalışmaları tamamlandı. Karaağaç tarafındaki kısmının ise önemli bir bölümünün altyapısı bitti" açıklamasını yaptıktan sonra şunları söyledi:
AZ BİR ALAN KALDI
"Kapaklı ile Karaağaç arasında açılan yeni yolun zemini düzeldi ve üzerine malzeme serildi. Silindir ile sıkılaştırıldıktan sonra altyapısının önemli bir bölümü tamamlandı. Şu anda sadece beldemiz ile Kapaklı sınırı arasında kalan 200-300 metrelik kısmın altyapısı kaldı. Onun da tamamlanmasının ardından şuanda trafiğe açık olan yolda araçlar daha rahat ve sorunsuz bir şekilde gidebilecekler."
İHALESİ YAPILDI
Söz konusu 200 metrelik kısmın altyapısının yapılması için geçtiğimiz günlerde 'Yol malzemesi temin ihalesi' yaptıklarını ve ihalenin sonuçlandığını belirten Belediye Başkanı Yücel, "İhaleyi alan firma ile hemen sözleşme imzalayacağız ve kalan kısmın zeminin yapımına başlanacak" dedi.
ÜZERİNE BETON SERİLECEK
Yolun altyapısının kış ayları gelmeden tamamlanacağını ve hedeflerinin gelecek yaz başında zemini oturan yolun üst kısmının beton ile kaplanması olduğunu belirten Başkan Yücel, "İnşallah gelecek yıl içerisinde yeni açılan yolun zeminini beton ile kaplayacağız. Yeni açılan bu yol sayesinde Kapaklı ile beldemiz arası 4 kilometreye düşecek" ifadesini kullandı.
KAPAKLI İLE KARAAĞAÇ'I YOL BİRLEŞTİRECEK
Yeni yapılan yolun Kapaklı ile Karaağaç'ı daha da bütünleştireceğini ve Kapaklı'nın ilçe olması durumunda Karaağaç'ın Kapaklı ile bütünleşeceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise "Kapaklı Belediyesi sınırları içerisinde kalan söz konusu yolda altyapı çalışmaları tamamlandı ve yol malzemesi serildi. Yolun Karaağaç tarafındaki az bir bölümünün de bitmesi ile Kapaklı ile Karaağaç arasındaki mesafe çok az bir süreye inecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.