Kapaklı Kurban Pazarı bu yıl da aynı yerinde

Kapaklı’da Kurban Pazarı önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi ve Aşıklar Sokak arasındaki alanda kuruldu. İlçe Tarım Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından kurban satış alanında gerekli denetim ve kontrolleri periyodik aralıklarla yapılmaya devam ediyor.

Kapaklı Kurban Pazarı bu yıl da aynı yerinde
26 Eylül 2014 Cuma 07:34

TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ
Kapaklı’da Kurban Pazarı alanı bu yılda Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi ve Aşıklar Sokak arasındaki alanda kuruldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi belediye olarak bütün tedbirleri alarak, görevli birimlerle titiz bir çalışma içinde olacağız” dedi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI
Kurban kesiminin bir ibadet olduğunu ifade eden Mandalı, “Bu ibadetin nasıl ve ne şekilde yerine getirileceğini zaten dinimizce tek tek belirtiliyor. Belediye olarak da bu yönde gerekli tedbirler alındı. Halkımızın rahat, temiz, hijyenik ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduk, ayrıca denetimlerin İlçe Tarım Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi işbirliği ile yürütülecek” diye konuştu.

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Kurulan Kurbanlık Pazarı’nda İlçe Tarım Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerekli denetim ve kontrolleri periyodik aralıklarla yapılmaya devam ediyor.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.