Kapaklı Site Spor sezonu Galatasaray’la açtı

Kapaklı Site Spor, 2016 – 2017 sezonu açılış maçını Galatasaray U19 takımı ile yaptı. Tribünlerin hınca hınç dolduğu Kapaklı Stadı’nda gerçekleşen müsabakadan Kapaklı temsilcisi 6 – 1 mağlup ayrıldı

Kapaklı Site Spor sezonu Galatasaray’la açtı
19 Eylül 2016 Pazartesi 16:15

YENİ SEZONA COŞKULU KATILIM
Kapaklı Stadı’nda gerçekleşen açılış töreni ve Kapaklı Site Spor – Galatasaray U19 karşılaşmasını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Site Spor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve Yönetimi, Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın, çevre ilçelerden gelen spor kulübü başkanları ile çok sayıda sporsever takip etti.
6 – 1 MAĞLUP AYRILDILAR
17 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’da Kapaklı Stadı’nda gerçekleşen müsabakayı Kapaklı Site Spor 6 – 1 kaybetti. Galatasaray U19 takımının gollerini Onat (2), Ozan (2), Alperen ve Batuhan Işık kaydederken, Kapaklı Site Spor’un tek golü ise ikinci yarı oyuna dahil olan genç futbolcu Nurullah’tan geldi.
SARI – KIRMIZILI EKİP TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
Karşılaşmanın ardından Galatasaray U19 futbolcularını ve teknik ekibini İsmetpaşa Mahallesi’nde hizmet veren Anadolu Taş Fırın’da ağırlayan Kapaklı Site Spor Yönetimi, Galatasaray U19 yetkililerinden övgü dolu sözler duydu. Kendilerini çok iyi bir şekilde ağırladıkları için Kapaklı Site Spor yönetimine teşekkürlerin ileten Galatasaraylı heyet, Kapaklı temsilcisini Florya’da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kapaklı-Orhan - 8 yıl önce
Kapaklı Sitespor yönetimini ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Güzel bir açılış oldu. Kapaklımıza güzel bir cumartesi günü yaşattıkları için herkesi tebrik ediyorum. Kapaklı halkı ve Tekirdağ ilçelerinden herkes açılışa ilgi göstermesi Kapaklı ilçemiz için sevindirici olmuştur.