Kapaklı ve Saray’daki yatırımlar incelendi ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Saray’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceledi

Kapaklı ve Saray’daki yatırımlar incelendi ​
27 Eylül 2018 Perşembe 09:09

OKUL YOLU BİR AN ÖNCE YAPILACAK
Başkan Kadir Albayrak, Kapaklı’da yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatı ve Bahçelievler Mahallesinde tamamlanmakta olan dere ıslah çalışmalar ile Saray’ın Küçükyoncalı Mahallesi’ndeki yapımı tamamlanan halı saha tesisi ve mahalle sakinlerince yapılması talep edilen okul yolunda incelemeler yaptı.

Konu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Albayrak, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada Küçükyoncalı Mahallesi’ndeki yolun bir an önce yapılıp vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Başkan Kadir Albayrak, ilçelerdeki incelemelerin ardından Saray’ın Edirköy, Karabürçek, Yuvalı, Demirler Yuvalı, Demirler, Kadıköy, Sofular, Beyazköy ve Osmanlı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Albayrak gerçekleştirdiği ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgi vererek kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.