Kapaklı Yıldızkent'te Yangın

Kapaklı Yıldızkent Ayışığı 1 daire 17’ de geçtiğimiz gün sabah saat 07:10 sıralarından elektrik kontağından yangın çıktı.

Kapaklı Yıldızkent'te Yangın
25 Ağustos 2007 Cumartesi 08:31

İlhan Beytimur’ a ait evde çocuk odasındaki gece lambasından çıktığı tahmin edilen yangın çevredeki vatandaşlar ve Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından konkrol altına alındı. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı yangında ev sahibi İlhan Beytimur yangın için "Saat 06: 30 sıralarında kalktık kahvaltı yaptık. Ben saat 7 de işe çıktım. 10 dakika sonra beni aradılar yangın çıktığını söylediler. Hemen eve döndüm. Yangına komşular ve evdekilerle kendi imkânlarımızla söndürmeye çalıştık. Daha sonra Kapaklı itfaiyesinin gelmesiyle yangın tamamıyla kontrol altına alındı. Evdeki elektrik hattında bir sorun var. İki makine birlikte çalıştırmaya kalktığımızda hemen şarteller atıyordu. Çocuk odası tamamıyla yandı. Tek tesellimiz çocuklarımıza bir şey olmamasıdır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.