Kapaklı Zabıta Ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri, beldede faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları gezerek hafta sonu çalışma ruhsat harçları ile ilan ve reklam vergilerinin ödenip ödenmediği kontrol ediyor. Hergün periyoduk olarak bu görevi yapan Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri, haftasonu çalışma ruhsat harçları ile ilan ve reklam vergilerini ödemeyen esnaf ve sanatkarları uyararak, gerekli ikazlarda bulunuyor.

Kapaklı Zabıta Ekipleri denetimlerini sürdürüyor

HARÇLARI ÖDEMEYENLERİN DÜKKANI KAPATILIYOR

Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri Kapaklı'da hizmet veren işyerlerini dolaşarak, başta haftasonu çalışma ruhsat harçları, ilan ve reklam vergileri olmak üzere iş yerlerinin gerekli harçları ödeyip ödemediğini denetliyor.

Harçlarını ödemeyenlere önce uyarılarda bulunulduğunu belirten Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Recep Küçük, "Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri olarak, hergün periyodik olarak işyerlerini denetleyerek, hafta sonu çalışma ruhsat harcı ile ilan ve reklam vergisini ödeyip, ödemediğini kontrol ediyoruz. Bu harç ve vergileri ödemeyen işyerlerine öncelikle yazılı uyarılarda bulunuyoruz. İş yeri ısrarla ödememeye devam ederse dükkanlarını kapatıyoruz" dedi.

Denetimlerin bundan sonrada devam edeceğini belirten Zabıta Müdür Vekili Recep Küçük, "Kapaklımızda bu tür denetimlerimiz devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.