Kapaklı Zabıta Ekipleri denetimlerini sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri, inşaat malzemelerini yola koyan işletmelere karşı denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların rahatsız olmaması için çalışmalar yapan Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri yolun ortasına inşaat malzemeleri koyanlara önce uyarıda bulunuyor, uyarıya aldırmayanlara ise ceza veriyor.

Kapaklı Zabıta Ekipleri denetimlerini sürdürüyor
07 Ağustos 2007 Salı 08:23

Zabıta Ekiplerinin uyarısına uymayan kişilere ise kabahatlar yasasına göre 517 YTL ile 591 YTL arasında cezai işlem uygulanıyor.

Yapılan denetimler ile ilgili bilgiler veren Kapaklı Zabıta Komiseri Recep Küçük, "Normal rutin kontrollerimizin yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayet üzerine de denetimlerimiz sürüyor. Kapaklımızda inşaat halinde olan çok bina var. Hal böyle olunca da inşaat malzemelerini şirketler veya inşaat sahibi yola ya da kaldırımlara koyuyor. Yollara ve kaldırımlara konulan inşaat malzemesi beklenmedik kazalara sebep olur. Bunun için Kapaklı Zabıta Ekibi olarak bu konu ile ilgili denetimlerimize devam ediyoruz.

İnşaat malzemelerini yola ya da kaldırıma koyan şirket veya inşaat sahibine önce malzemeleri bulunduğu yerden kaldırması için biraz süre veriyoruz ve uyarılarda bulunuyor. Verdiğimiz süre içerisinde malzemeler kalkmadıysa, Kabahatlar Yasası Kanununa göre cezai işlem uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde olması için çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.