Kapaklı’da CHP rüzgarı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı Belde Teşkilatı’nın Cuma günü gerçekleştirdiği Üye Katılım Töreni’nde 62 kişi rozetlerini takarak partili olurken, rozet takarak CHP’ye katılanlar arasında Kapaklı Demokrat Partili Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Erol Özkan da yer aldı.

Kapaklı’da CHP rüzgarı
07 Haziran 2011 Salı 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı Belde Teşkilatı’nın Cuma günü gerçekleştirdiği Üye Katılım Töreni’nde 62 kişi rozetlerini takarak partili olurken, rozet takarak CHP’ye katılanlar arasında Kapaklı Demokrat Partili Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Erol Özkan da yer aldı. Yılancı ve Özkan’a rozetlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer taktı. Törenden önce Kapaklı esnafını gezen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve beraberindeki partililerle vatandaşlarla görüşerek seçimler öncesi destek istedi.
 ?
CHP’NİN MECLİS ÜYESİ SAYISI 3’E YÜKSELDİ
İki Demokrat Partili üyenin CHP’ye katılmasının ardından Meclisteki CHP’li üye sayısı Ahmet Yörük’le birlikte üçe çıkmış oldu. Bağımsız Üye Ahmet Yörük Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen törende rozet takarak CHP’ye geçmişti.?
CHP’NİN BÜYÜDÜĞÜNÜN GÖSTERGESİ?
Törende ilk olarak söz alan Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin, Belediye Meclis Üyeleri’nden iki önemli ismin partilerine katıldığını belirterek, “Bu partimizin büyüdüğünün göstergesidir” dedi.?
AKP’NİN ÜLKEYE VERECEK BİRŞEYİ KALMADI?
Seçkin’in ardından konuşan CHP İl Başkanı Kadir Albayrak, partililerle birlikte olmanın gurur ve sevgisini yaşadıklarını dile getirirken, CHP iktidarına 9 gün kaldığını kaydederek “9 gün sonra ben iktidar partisinin İl Başkanı, arkadaşlarımız da İlçe ve Belde Başkanları olacak. AKP’nin artık ülkeye verecek bir şeyi kalmadı. Siyasetin seviyesini düşürmekten, mutsuzluk vermekten başka bir şey yapmıyorlar ama bu 9 gün sürecek. Çıraklıkla, ustalıkla zaman kaybetmeyeceğiz. Gerçek usta Kemal Kılıçdaroğlu. 13 Haziran sabahı CHP iktidarında uyanacağız” cümlelerine yer verdi. ?
CHP’NİN NEFERİYDİK-ÇOK MUTLUYUZ?
Konuşmasında “Türkiye’nin yapı taşı olan CHP’nin neferiydik” diyen CHP’li Meclis Üyelerinden Nedim Yılancı, bir dönem CHP’den uzak kaldıklarını belirtirken, siyasi mücadelelerine yeniden CHP çatısı altında devam edeceklerini dile getirdi. Erol Özkan da uzun zamandır CHP üyesi olduklarını hatırlatarak, yuvaya döndükleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.
İKTİDARA 8 GÜN KALDI?
Konuşmasının başında halkın iktidarına 8 gün kaldığını söyleyen ve vatandaşlardan destek isteyen CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer, “Yurttaşlarımız artık sadece oyla değil, yanımızda olarak, bize güç vererek iktidar koşumuza katılmaktadır. Biz sizlerle daha güçlüyüz. 13 Haziran sabahı daha mutlu bir Türkiye’de uyanmak için mücadeleye 8 gün daha devam edeceğiz” diye konuştu. Yüceer’in ardından da son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak konuştu.?
ÜLKE NE ZAMAN DARA DÜŞSE DUYARLI İNSANLAR BİR ARAYA GELMEYE BAŞLAR
Konuşmasında, son dönemde CHP’ye katılımların arttığına dikkat çeken ve bunun sebebini değerlendiren Öztrak, “Bu ülke ne zaman dara düşse, duyarlı insanlar bir araya gelmeye başlar ve bu devam ediyor” ifadesini kullandı.
Öztrak, konuşmasında 2011 Genel Seçimleri’nin önemine de dikkat çekerken, hükümetin yanlış politikalarını eleştirdi ve “Ülkede insanlar borç tuzağına düşürüldü. Buradan Hükümetin hiçbirşey bilmediği, hiçbir şeyden anlamadığını görmek mümkün. Ülkede sadece çok zengin ve çok yoksulların olması demokrasiyi bitirir. Bu tuzaktan kurtulmamız lazım. Ülkenin derhal ne yaptığını bilen bir iktidara ihtiyacı var. Biz bunu yapacağız” cümlelerine yer verdi.
Yürütülen çalışmalardan ötürü İlçe ve Belde Teşkilatına teşekkür eden Faik Öztrak, kalan zamanda da partililerden gayretlerini iki katına çıkarılmasını istedi. Konuşmaların ardından 60 kişi rozetlerini takarak CHP’ye katıldı.
?İLGİ YOĞUN OLDU
?Törende CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer, İl Genel Meclis Başkan Vekili Sami İkizler, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, CHP Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak, İlçe Başkanı Tahsin Çipli, Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özmen Oral, İl Gençlik Kolları Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Salih Uğur Alver, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.