Kapaklı’da kurumlar arası futbol turnuvası

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Futbol Turnuvası düzenliyor. 8 takımın katılacağı turnuvada karşılaşmalar, Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanacak

Kapaklı’da kurumlar arası futbol turnuvası
07 Mayıs 2015 Perşembe 16:08

 İKİ GRUP OLUŞTURULACAK

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Futbol turnuvası düzenleniyor. Kamu Kurumlararası Futbol Turnuvası’na Kaymakamlık, Emniyet, Milli Eğitim, İlçe Sağlık, Veteranlar, Belediye, Müftülük ve Basın olmak üzere toplam 8 takım katılacak. Turnuvanın kuraları yarın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çekilecek. Turnuva kapsamında 4’er takımdan 2 grup oluşturulacak.

2’ŞER TAKIM BİR ÜST TURA ÇIKACAK

Grupların kendi aralarında oynayacakları karşılaşmaların ardından her iki gruptan da 2’şer takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuva kapsamında Organizasyon Komitesi oluşturdu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü A.Serdar Ümit Öncel başkanlığındaki komitede, Beden Eğitimi Öğretmenleri Şener Kökçak, Semih Tanyeri ve Burak Atakan görev alacak.

TAKIMLAR EN FAZLA 24 OYUNCU İLE KATILABİLİR

Turnuva kuralları hakkında bilgi veren Komite Başkanı A. Serdar Ümit Öncel, “Takımlar turnuvaya en fazla 24 oyuncu ile katılabilir. Turnuvada 1989 ve daha küçük doğumlular joker statüsünde olacak, katılım formuna en fazla 6 joker oyuncu yazılacak. Katılım formuna, halen faal olan profesyonel futbolcu yazılamayacak. Amatör olarak halen faal olan 3 futbolcu yazılabilecek. Müsabakaya belirlenen saatte 9 kişiden az bir kadro ile gelen veya hiç gelmeyen takım hükmen 3-0 mağlup sayılacak. Müsabaka hakem atamaları İlçe Hakem Kurulu tarafından yapılacak. Final Müsabakaları neticesinde dereceye giren ilk dört takıma kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verilecek” dedi.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.