Kapaklı'da muhteşem şölen

Kapaklı Belediyesi tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenen toplu sünnet şöleninde Kapaklı'da yer yerinden oynadı. Geçtiğimiz senelerde 100 lerce çocuğu sünnet ettiren Kapaklı Belediyesi, bu sene de 102 çocuğu sünnet ettirerek erkekliğe ilk adımlarını atmasını sağlamıştı.

Kapaklı'da muhteşem şölen
03 Eylül 2007 Pazartesi 08:30

Kapaklı Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar için düzenlenen ve bu sene dördüncüsü yapılan toplu sünnet şölenine Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, İl Genel Meclis Üyesi Metin Özay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bayhan, CHP Tekirdağ İl Başkanı Fahrettin Meker, DSP Çerkezköy ilçe başkanı Ali Göçoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

COŞKUN SABAH İLE HOŞGELDİN COŞKUSU YAŞANDI

Programın başlamasından önce Kapaklı Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 102 çocuğa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Başkan Yardımcısı Ali Bayhan, belediye meclis üyeleri ve Çerkezköy CHP eski ilçe başkanı Fedahi Güven tarafından hediyeleri verildi.

Hediyelerin verilmesinin ardından ilk olarak sahneye çıkan sanatçı Coşkun Sabah söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere hoşgeldin coşkusu yaşattı. Söylediği hareketli parçalarla vatandaşları ayağa kaldıran Coşkun Sabah'ın ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı bir konuşma yaptı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına bir şiir okudu.

MARGO TÜRKÇE PARÇALARDA SÖYLEDİ

Bu sene 102 çocuğun sünnet ettirildiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Her sene olduğu gibi maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin çocuklarını bu senede sünnet ettirdik. Ve bu nedenle düzenlemiş olduğumuz sünnet şölenimizin bu sene dördüncüsünü yapıyoruz. Düzenlediğimiz Sünnet Şölenimiz ile sizleri eğlendirebiliyorsak ne mutlu bizlere. Bu sene 102 evladımızı sünnet ettirdik. Gücümüz yettiği yere kadar çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Sünnet Şöleni için getirilen sanatçılar arasında bulunan Bulgaristanlı Margo Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın konuşmasının ardından sahneye çıktı. Bulgaristan'dan gelen sanatcı Margo hem Bulgarca hem de Türkçe şarkılarla vatandaşlara neşeli dakikalar yaşattı.

KADER TRAKYA HAVASI SÖYLEDİ

Margo'nun ardından kürsüye çıkan Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletirken şunları söyledi;

"Sünnet olan çocukların anne ve babaları inşallah çocuklarının damatlıklarını da görürler. Bizim milletin en önemli özelliği birlikte sevinmek ve birlikte üzülmektir. Burada birlikte sevincimizi paylaşıyoruz. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya bu güzel geceden dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."

Tekirdağ milletvekili Faik Öztrak'ın konuşmasının ardından sahneye sevilen sanatçı Kader çıktı. Trakya havasından söylediği şarkılarla vatandaşları sahneye döken Kader, söylediği slov parçalarla da duygulandırdı.

BAHA, ÇOŞKUYU DORUĞA ÇIKARDI

Kader'in sahneden ayrılmasının ardından sahneye Bulgaristan'dan gelen Vida Dans Gurubu çıktı. Son olarak sahneye çıkan Baha söylediği birbirinden güzel parçalarla katılımcılıra unutulmaz dakikalar yaşatırken, söylediği Ankara oyun havaları ilede tüm vatandaşları yerinde oynatmasını bildi.

Ayrıca program içerisinde havai fişek gösterileri de olurken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı sahne alan tüm sanatçılara Kapaklı anısına birer şilt hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.