Kapaklı’da yeni bir hukuk bürosu açıldı

Avukat Emre Turgutlugil’in Hukuk Bürosu Vatan Caddesi üzerinde hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 100 bin nüfuslu Kapaklı’da artık tüm meslek dallarının faaliyet göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “2008’den önce Kapaklı’da banka şubesinden söz edemiyorduk. Kapaklı’da özlemini duyduğumuz tüm faaliyet alanlarına sahibiz ve bu demek oluyor ki Kapaklı artık durdurulamaz” dedi.

Kapaklı’da yeni bir hukuk bürosu açıldı
18 Ekim 2014 Cumartesi 08:09

AÇILIŞ TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU
Avukat Emre Turgutlugil’in Hukuk Bürosu Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No:2 adresinde hizmete açıldı. Açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı’da faaliyet gösteren esnaflar ile çok sayıda davetli katıldı.

KAPAKLI ARTIK DURDURULAMAZ
Açılış kurdelesi kesiminden önce konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı’da her meslek dallarını görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “100 bin nüfuslu Kapaklı’da artık tüm meslek dallarının burada faaliyet göstermesi bizleri mutlu ediyor. Kapaklı’da özlemiş olduğumuz tüm mesleklere sahibiz. 2008’den önce banka dahi zordu şimdi ise her şey mevcut. Bu demek oluyor ki Kapaklı artık durdurulamaz” diye konuştu.

HİZMETLERİ VATANDAŞA VERMELİYİZ
Kapaklı’nın gelişmek zorunda olan bir ilçe olduğunu sözlerine ekleyen Mandalı, “bizlerde yerel yönetim olarak elimizden gelen katkıyı sunmamız lazım. Elimizdeki fırsatları hizmetleri vatandaşa vermeliyiz. Katılımcı arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Hukukçu arkadaşımıza da Allah hayırlı kazançlar versin, hepimize hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.