Kapaklı'dan bir yazar doğdu

Kapaklı'da ikamet etmekte olan Ortaokul Mezunu ve Açık Lise öğrencisi 19 yaşındaki Doğukan Mızrak aşkın romanını yazarak edebiyat dünyasına adım attı

Kapaklı'dan bir yazar doğdu
05 Şubat 2015 Perşembe 19:41

 "Fikrim Gözlerine Teslim" isimli aşk temalı romanı okuyucuyla buluşan Doğukan Mızrak, gazetemize verdiği röportajda "Eskiden içimde hiç yazma duygusu yoktu. Yazmaya adım attıkça bir şeylerin ortaya çıktığını gördüm. Tüm bunları neden hayata geçirmiyorum diye kendime sordum ve sonunda hayata geçirdim" dedi.

KİTAP SİTELERİNDE MEVCUT

Mızrak "Kitap yazma fikrimi ilk önce annem ile paylaştım. Daha sonra birlikte yayın evi ile iletişime geçtik. Kendileri benden projemi istediler ve gönderdik. Yaptıkları incelemeler sonucunda onay geldi. İlk etapta 100 adet kitap basıldı. Şuanda kitabım tüm kitap sitelerinde satışta" ifadelerini kullandı.

SERİ OLARAK DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUM

Kitabında, Aslı ile Mert'in aşk hikayesini konu aldığını belirten Mızrak "İlk deneyimimde böyle bir kitap ortaya çıkardım. Kitapta hikayeyi ucu açık şekilde bıraktım. Fikrim Gözlerine Teslim isimli kitabımı seri olarak devam ettirmek istiyorum. Şuanda da ikinci seri ile ilgili çalışmalarımı sürdürüyorum. Kendi başıma evimde yazdım ve kitap haline getirdim" dedi.

ÖRNEK ALINABİLECEK HİKAYELER VAR

İnsanların kaçtıkları bir çok gerçeği kitabında ele aldığını sözlerine ekleyen Mızrak "Kitabımda örnek alınabilecek türden hikayeler var. Herkesten kitabımı okumasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan akgün - 9 yıl önce
yolun açık olsun yazar kardeşim. inş. kapaklının gururu olursun.
Avatar
Dogukan Mızrak - 9 yıl önce @serkan akgün
çok sağolun,inş hayırlısı olur.