KAPAKLI'DAN ENGELLİLER ATATÜRK'Ü ZİYARET ETTİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği 45 üyesini Ankara'ya götürerek Anıtkabir'i ziyaret etti. Atatürk Mozolesi'ne çelenk koyan Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği'nin Başkanı Ali Karaca Anı Defteri'ni imzaladı.

KAPAKLI'DAN ENGELLİLER  ATATÜRK'Ü ZİYARET ETTİ
08 Aralık 2011 Perşembe 00:00

Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği 45 üyesiyle birlikte Ankara'ya giderek Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Atatürk'ün Mozolesi'ne çelenk koyan Derneğin Başkanı Ali Karaca'da Anı Defteri'ni imzaladı.
45 ENGELLİ ANKARA'DA
Geçen hafta gerçekleştirilen ziyarette Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Sosyal Tesisleri'nde Tekirdağ Milletvekilleri tarafından ağırlandı. Sabah kahvaltısını MHP Milletvekili Bülent Belen'in verdiği kahvaltıya katılan Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği'nin 45 üyesi daha sonra Anıtkabir'e geçti. Anıtkabir'de rehber eşliğinde müze ve sergi salonlarını gezen Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği üyeleri, daha sonra Atatürk'ün Mozolesi önünde tören yaptı. Mozoleye çelenk koyan Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği'nin Başkanı Ali Karaca, buradaki 'Anı Defteri'ne de duygu ve düşüncelerini yazdı.
MİLLETVEKİLLERİ AĞIRLADI
Daha sonra Anıtkabir'den ayrılan Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği üyeleri 13.30'da Türkiye Büyük Millet Meclisi Sosyal Tesisleri'nde Tekirdağ CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer tarafından verilen öğle yemeğine katıldı. Yemekte engellilerle birlikte olan ve onlarla tek tek ilgilenen Candan Yüceer, 3 Aralık Engelliler Günü'nü kutladı.
Burada bir konuşma yapan Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca, "Bu özel günümüzde bizleri misafir eden, burada bizleri sahipsiz bırakmayan iki milletvekilimize de teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekilimiz Bülent Belen işleri nedeniyle Ankara'da olmasa da danışmanı Gökhan Çevik Bey bizi en güzel şekilde ağırlamıştır. Daha sonra sayın Milletvekilimiz Candan Yüceer bizzat bizimle yemeğe katıldı. Sorunlarımızı dinledi. Milletvekillerimize ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Burda olmayan milletvekillerimiz Emre Köprülü, Faik Öztrak, Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi ile de inşallah bir dahaki programlarda Ankara'da onlara misafir olacağız. Bize araç temin eden Kapaklı Belediyesi'ne ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.