Kapaklı’nın yeni internet sitesi yayına girdi

Teknolojik alanda yapılan değişiklerle vatandaşların, web sitesinden daha iyi ve daha kolay faydalanmasını hedefleyen Kapaklı Belediyesi, internet sitesinin içeriğini ve tasarımını değiştirdi

Kapaklı’nın yeni internet sitesi yayına girdi
02 Mart 2015 Pazartesi 18:56

 EMEĞİ GEÇEN PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yenilenen internet sitesi hakkında yaptığı açıklamada, “Belediyemiz web sayfası www.kapakli.bel.tr yeni yüzüyle yayına girmiştir. En iyisini yaratmak için üzerinde uzun süredir çalıştığımız web sitesinin Kapaklı'ya yakışır bir site olduğunu düşünüyoruz. Kapaklı  ve Kapaklı Belediyesi ile ilgili güncel haberleri, duyuruları, etkinlik ve projeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Emeği geçen personellerime tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ZENGİN BİR İÇERİK OLUŞTURDUK

Web sitesinde modern bir  tasarım uyguladıklarını sözlerine ekleyen Mandalı, “fonksiyonel bir yapıya ağırlık vererek zengin bir içerik oluşturduk. Web sitemizde projelerimiz, kültürel etkinliklerimiz, yatırımlarımız ve hizmetlerimiz detaylı olarak vatandaşlarımızla buluşturduk. Web sitemizde ayrıca, haber ve duyurular, meclis ve encümen kararları,  ilçemizin tanıtımları, fotoğraf galerileri, hizmet birimleri tanıtımları, iletişim ve bilgi edinme sayfalarına vatandaşlarımızın daha kolay ulaşmasını sağladık. Bunların yanı sıra belediyemize ait yayınlar, raporlar ve tabloları ise multimedya dergi haline getirilerek web sitemizde halkımıza sunduk” açıklamasında bulundu.

POSTA YADA SMS YOLUYLA DA HABERDAR OLACAKLAR

İrfan Mandalı konuşmasının devamında ise, “Belediyemiz hizmetlerinden haberdar olmak isteyen vatandaşlarımız, yeni web sitemizde yer alan “E-Posta Listemize Katılın” ve '' Sms Bilgilendirme için Kayıt Olun '' bölümlerine  ekleyecekleri e-posta adresleri ve telefon numaraları ile hizmet ve etkinliklerimizden elektronik posta ve sms yoluyla da haberdar olabilecekler'' dedi.

İSTEK VE SORUNLARINI PAYLAŞABİLİRLER

Kapaklı Belediyesi olarak sosyal medyayı en aktif şekilde kullanmaya gayret ettiklerini ifade eden Mandalı, şöyle devam etti; “sosyal medyaya çok önem veriyoruz. Kurumsal olarak da sosyal medyada yer alıyoruz. 'Yeni web sayfamızda sosyal medya hesaplarımızı paylaştık , vatandaşlarımız  sosyal medya aracılığıyla bize her konuda ulaşabilir, isteklerini ve sorunlarını paylaşabilirler''

RAHATLIKLA SİTEMİZE ULAŞABİLECEKLER

Başkan Mandalı  Yeni web sitesin mobil uyumlu ve  tüm akıllı telefonlarda ve tablet pc'lerde sorunsuz bir şekilde çalıştığını belirterek, vatandaşların artık Cep telefonlarından veya tabletlerinden belediyenin internet sayfasına daha kolay ulaşabileceklerini ifade etti.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.