Kapaklıspor yönetiminden teşekkür ziyareti

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve genç sporcularla birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Çocuklara sahip çıkma konusunda desteklerini sürdüreceklerini ifade eden Mandalı, “Kapaklı’yı Türkiye’de başarıyla temsil edeceğinize inanıyorum. Tabi bunun için de biz elimizden gelen maddi manevi desteği sizlere sağlayacağız. Yasaların bize verdiği izin kapsamında gerek size gerekse Sitespor’a gereken desteği sunacağız” dedi.

Kapaklıspor yönetiminden teşekkür ziyareti
02 Temmuz 2014 Çarşamba 07:43

SÖZÜMÜZÜ TUTARAK ŞAMPİYONLUK KUPASINI GETİRDİK
Kapaklıspor yönetimi kendilerine destek olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, altı ay önce İrfan Mandalı’ya vermiş oldukları sözü tuttuklarını ifade ederek, “Bu sözümüzü tutmuş olmanın gururuyla U-13 Futbol Takımımızın şampiyonluk kupasını size getirdik. Çocuklarımız U-13 Ligi D Grubu'nda şampiyon oldular. Tekirdağ Bölgesi’nde de Türkiye Şampiyonası’na katılmayı 1 puanla kaçırdılar. Yönetim olarak hedefimiz altyapıdan bir takımımızı en geç 2 sene içinde Türkiye Şampiyonalarına göndermektir. Bu da ancak sizlerin destekleri ile mümkün olacaktır” açıklamasında bulundu.
KUPALARLA İLÇEYİ NASIL İLERİYE TAŞIYACAĞINIZI ORTAYA KOYDUNUZ
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, “Bir Belediye Başkanı’nın 5 yılda bir alması gereken ödülü, aileleriniz bize verdi. Biz de onların çocuklarına nasıl sahip çıkabileceğimiz konusunda çalışmalarımızı ve desteklerimizi sürdürmekteyiz. Kapaklı’yı Türkiye’de başarıyla temsil edeceğinize inanıyorum. Tabi bunun için de biz elimizden gelen maddi manevi desteği sizlere sağlayacağız. Yasaların bize verdiği izin kapsamında gerek size gerekse Sitespor’a gereken desteği sunacağız. Sağımdaki ve solumdaki kupalarla ilçeyi nasıl ileriye taşıyacağınızı ortaya koydunuz” dedi.
HER ŞEY KUPA DEĞİLDİR
Kapaklı’nın ilçe olmasıyla birlikte kazandığı ivmeyi genç sporcularla elde ettiği başarılarla perçinlediğini sözlerine ekleyen Mandalı, “Her şeyin kupa olmadığını unutmamak gerekiyor. Ailelerinizin sizleri emanet ettiği bu kulüplerde kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp, spor yapıyorsunuz. Bu durum ailelerinizi de gururlandırıyor. Kapaklıspor, Süper Lig’de oynarken, sizler de alt liglerde ilçemizi temsil edeceksiniz.Kulüp başkanınıza,  antrenörlerinize ve ailesine saygı gösterin. Nurten Pandir’in sporun içinde olmasını mutlulukla karşılıyoruz. Bir bayanın, spor kulüpleri içinde istekli ve arzulu bir şekilde yer almasının ayrı bir güzellik olduğunu ifade etmek istiyorum. Bayanlar son yıllarda hakem, futbolcu hatta antrenör olarak yeşil sahalarda boy gösteriyor. Neden yönetimde de yer almasınlar. Bu kapsamda Nurten Pandir’e maddi manevi destekleri ve arzusu için sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
KENDİNİZİ SEVDİĞİNİZ KADAR RAKİPLERİNİZİ DE SEVMELİSİNİZ
Çocuklara bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyen Mandalı şunları söyledi; “Kendinizi ne kadar seviyorsanız, rakiplerinizi de o kadar sevmelisiniz. Unutmayın, rakipleriniz olmazsa sizlerin varlığı da bir anlam ifade etmez. Kendi içinizde yücelmek istiyorsanız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi zeki çevik ve ahlaklı birer sporcu olun.”
AHLAKLI BİRER SPORCU YETİŞTİRMEYE GAYRET EDİYORUZ
Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz de İrfan Mandalı’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bu başarılar, kulüp olarak altyapıya verdiğimiz önem sayesinde elde edildi. Çünkü biz şunu biliyoruz. Ağaç yaşken eğilir. Bu kapsamda Başkanımızın da dediği gibi çocuklarımızı zeki, çevik ve ahlaklı birer sporcu olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz” açıklamasında bulundu.
ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNDE EPEY BİR YOL KAT ETTİK
Son olarak söz alan Kapaklıspor yönetiminden Nurten Pandir, “Yaklaşık 7 aydır yönetimin içineyim. İnandığım bu yolda yürürken, Kapaklıspor Kulübü yönetimine ve antrenörlerimize gayretlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Hep birlikte inandık ve başardık. Tüm çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Sponsorlarımız ve Kapaklı Belediye Başkanımız sayesinde kulübümüzün birçok eksiği giderildi. Çocuklarımıza yazlık ve kışlık formalar aldık. Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Süleyman Kozuva ve birçok değerli büyüğümüze de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onların da katkılarıyla çocuklarımızın gelişiminde epey bir yol kat ettik” dedi.
DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Pandir, üç yüz sporcu sayısına ulaştıklarını ifade ederek, “Altı ay önce 100 sporcumuz vardı. Bugün ise bu rakam 300’ü aşmıştır. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve olumsuz durumlarla karşılaşmamaları için aileleri onları bize gönderiyor. Umarım çocuklarımız için yaptığımız bu çalışmalara halkımız da destek verir. Bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.