Kapaklı’ya yeni yaşam alanı

Kapaklı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Remzi Garip Konutlarının yanındaki çevre düzenleme ve yürüyüş yolları yapıyor. 

Kapaklı’ya yeni yaşam alanı
31 Mayıs 2018 Perşembe 09:51

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Çevre düzenleme ve yürüyüş yollarının yapım çalışmalarının sürdüğü alana 20 adet dekoratif aydınlatma direği, oturma bankları, kamelyalar ve pergole yapım çalışmaları devam ediyor.

SOSYAL BİR ALANI DAHA İLÇEMİZE KAZANDIRIYORUZ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Remzi Garip Konutlarının hemen yanında bulunan alanımızda çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızın yürüyüşlerini yapabileceği boş vakitlerini değerlendirebileceği sosyal bir alanı daha ilçemize kazandırıyoruz. Mevcut parklarımızda ise yenileme ve yeni yapılacak parklarımızda da çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde aileleri ve çocuklarımız ile birlikte vakitlerini geçirebilecekleri daha fazla sosyal alanlar açmaya ilçemiz genelinde devam edeceğiz.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.