Kapalı Spor salonu kullanıma hazırlanıyor

İstasyon Mahallesi’nde Çerkezköy Belediye eski Başkanlarından Mehmet Uz döneminde yapılan ve atıl halde duran Kapalı Spor Salonu artık kullanılacak. Yapılan deprem dayanıklılık testinden geçen Spor Salonunda yapılacak olan tadilat çalışmalarının ardından Çerkezköy halkının hizmetine açılacak

Kapalı Spor salonu kullanıma hazırlanıyor
15 Nisan 2015 Çarşamba 17:43

 DAYANIKLILIK TESTİNDEN GEÇMİŞTİ

İstasyon Mahallesi’nde uzun bir süredir atıl halde bulunan Spor Salonu yapılacak tadilat çalışmalarının ardından faaliyete açılacak. 1280 metrekarelik kapalı spor salonuna geçtiğimiz aylarda Çerkezköy Fen İşleri tarafından depreme karşı dayanıklılık testi yaptırılmıştı. Test sonucunda binanın kullanımına devam edilebileceği, yapının kullanılması için etrafında drenaj ve su ıslahı çalışmalarının yapılması gerektiği ifade edilmişti. 

SPOR MERKEZİ HALİNE GELECEK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, düzenlediği basın toplantısında test sonucunun olumlu çıkmasının ardından gerekli çalışmalarının başlatılacağını ifade ederek, “Spor Salonu’nu değerlendirmek için bir çalışma başlattık. Çalışma kapsamında ayrıca Spor Salonu’nun yanına kapalı futbol ve basketbol sahası ile açık tenis kortu yapılacağız. Çevre düzenleme ve drenaj çalışmasıyla alan tam bir spor merkezi haline getirilecek” dedi.

YENİ BİR SPOR SALONU KAZANDIRILACAK

Yapılacak olan çalışmalar için önümüzdeki günlerde ihale yapılacağının altını çizen Başkan Akay, “İhale süreci sonrasında spor salonunda ve çevresinde çalışmalar başlayacak. Çalışmalar tamamlandığında da Çerkezköy’e yeni bir spor salonu kazandırmış olacağız” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN AKAY’DA TEK KULÜP OLMASINDAN YANA

Çerkezköy Belediyespor adı altında kurulan dernekte futbol dışında belirlenecek spor branşlarının faaliyet göstereceğini ifade etti. Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor’un birleşmesi halinde futbola destek verir misiniz? şeklindeki bir soruyu da yanıtlayan Başkan Vahap Akay, “Biz mevcut durumda da kulüplerimize belli oranlarda destek veriyoruz. Yeni bir yapılanma halinde yine desteğimizi sürdürürüz. Söz konusu iki kulübümüz dışında da diğer kulüplerimize destek sağlıyoruz. Tek kulüp olunduğu taktirde de belediye olarak gerekli desteği sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uğur simsek - 9 yıl önce
çok