Kapalı spor salonu temeli atıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Pakize Narin Lisesi Kapalı Spor Salonu’nun temeli atıldı. 800 metrekarelik alana inşa edilecek olan salonun 3-4 ay içinde biteceği belirtilirken, salon inşaatının bitmesiyle beraber Çerkezköy’deki kapalı spor salonu sayısı 4’e yükselecek.

Kapalı spor salonu temeli atıldı
01 Nisan 2010 Perşembe 00:00

    Erdoğanlar Hafriyat tarafından yapımına başlanan spor salonunun 3-4 ay içinde biteceği ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Spor Salonu’nun bir benzeri olacağı belirtildi. Temeli atılan spor salonunun tamamlanmasının ardından Çerkezköy’deki spor salonlarının sayısı 4’e yükselecek.

TÖRENE KİMLER KATILDI?
    Temel atma törenine Çerkezköy Kaymakamı Akın Varıcıer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Gürcün, Sami İkizler, Ercan Çorbacı, Abdurrahman Çiçek, Hasan Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Pakize Narin Lisesi Müdürü Mervan Yıldız ve Veliköy Belediye Meclis Üyesi Şahin Büyükkaban da katıldı.

SALON’UN BİLGİLERİ
    413 metrekaresi oyun alanı olan spor salonunun zemin ile çatı arası yüksekliği 9.75 metre. Salonda 72 adet koltuklu tribün olacak. 4 adet soyunma odasının bulunacağı spor salonunda, 13’er metrekarelik iki adet duş, iki adet tuvalet ve engelli tuvaleti de bulunacak. Salona giriş için 1 adet ana ve 2 adet yan olmak üzere 2.20 metrelik kapılar kullanılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.