Kar yağışı nedeniyle okullar tatil

Yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Çerkezköy, mahalleleri ve Saray'da okullar tatil edildi.

Kar yağışı nedeniyle okullar tatil
31 Aralık 2014 Çarşamba 08:23

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bililere göre yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Çerkezköy'de okulların tatil edildiği bildirildi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın yurt dışında olmasından dolayı yerine vekaleten bakan Saray Kaymakamı Hüseyin Öner'in talimatı doğrultusunda yoğun kar yağışı nedeniyle Çerkezköy, Çerkezköy'ün mahalleleri ve Saray'da yarın itibariyle okulların tatil olduğu ifade edildi. 

Diğer yandan Çerkezköy ve Saray haricinde de Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, Kapaklı da sadece taşımalı eğitim kapsamında eğitim alan öğrencilere okulların tatil edildiği ve bu kararın da Tekirdağ genelinde alındığı öğrenildi. Çerkezköy ve Saray'da ilkokul, ortaokul ve Lise öğrencilerine okullar tatil olurken, son dakika bir karar çıkmadığı taktir de Kapaklı da ise sadece taşımalı eğitim gören öğrencilere okulların tatill olduğu belirtildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bengü akyar - 9 yıl önce
çorluda da tatil olsun nolursunuz
Avatar
isa çırı - 9 yıl önce
yaşasın
Avatar
sennur - 9 yıl önce
i̇nşallah doğrudur
Avatar
sevgi genc - 9 yıl önce
corlu da okul tatilmi
Avatar
harun aydin - 9 yıl önce
olumlu buldum
Avatar
gamze arı - 9 yıl önce
yaaa emin misiniz yyyaaa yarın okula gitmicem düzgün bir haber verin
Avatar
sanalikacı melisa - 9 yıl önce
çok iyi olmuş bu haber bildirdiğiniz için teşekkürler
Avatar
halil ibrahim yasan - 9 yıl önce
11,02,2015 okullar tatilmi