Karaağaç Belediye Meclisi kısa sürdü

Karaağaç Belediyesi'nin 2007 yılı Eylül ayı Meclis toplantısı Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek Başkanlığı'nda gerçekleştirdi.

Karaağaç Belediye Meclisi kısa sürdü
08 Eylül 2007 Cumartesi 08:36

Karağaç Belediyesi 2007 yılı Eylül ayı Meclis toplantısının gündeminde yer alan, Sözleşmeli personelin durumunun görüşülmesi, yüksek öğrenim gören ihtiyac sahibi öğrencilere eğitim yardımı yapılmasının görüşülmesi, 356 ada 16 parsel, 303 ada 1 Parsel ve 357 ada parselde bulunan Belediye hissesinin satışının görüşülmesi maddelerinin yanı sıra gündem dışı olarakta borçlanmayla ilgili Belediye Başkanına yetki verilmesiyle ilgili önerge, görüşülerek karara bağlandı.

Açılış, yoklama ve saygı duruşunun yapılmasının ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan sözleşmeli personelin durumunun görüşülmesine geçildi. Sözleşmeli personellere verilecek olan ücretin 981 YTL ile 1226 YTL arasında olması gerektiği belirtilirken, yapılan görüşmelerin ardından sözleşmeli personele verilecek olan ücretin aylık olarak 1000 YTL olmasına oy birliğiyle karar verildi.

BURS 100 YTL'YE ÇIKARILDI

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan yüksek öğrenim gören ihtiyac sahibi öğrencilere eğitim yardımı yapılmasının görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakerelerin ardından geçtiğimiz yıl aylık olarak 80 YTL verilen bursun bu sene 100 YTL'ye çıkarılmasına oy birliğiyle karar verildi. Gündemin dördüncü maddesi olan 356 ada 16 parsel, 303 ada 1 Parsel ve 357 ada parselde bulunan Belediye hissesinin satışının görüşülmesi'ne geçildi. Yapılan müzakereler neticesinde bu madde de oy birliğiyle kabul edildi.

Son olarak gündeme, gündem dışı dahil edilen borçlanmayla ilgili Belediye Başkanına yetki verilmesiye ilgili madde de oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Karaağaç Belediyesi 2007 yılı Eylül ayı Meclis toplantısını tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.