Karaağaç’a Çocuk Eğitim ve Trafik Parkı

Kapaklı Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne Karaağaç’ta Çocuk Eğitim ve Trafik Parkı yapılması için 21 bin metrekarelik alan devredildi

Karaağaç’a Çocuk Eğitim ve Trafik Parkı
07 Ekim 2015 Çarşamba 16:04

TOPLANTI HALİL İBRAHİM ERKAN BAŞKANLIĞI’NDA GERÇEKLEŞTİ

Kapaklı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantı açılış ve yoklamayla başladı. Tekirdağ’ın tüm İlçe Belediye Başkanları’nın Hayrabolu’da yapılan bir programa katılmasından dolayı kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Meclis Toplantısı’na katılmazken, Meclis Üyeleri Salih Bezgin ve Fatih Önkol’da mazeretleri olduğu için toplantıda bulunmadılar.

EYLÜL AYI ÇALIŞMALARININ SLAYTI İZLETİLDİ

Meclis Toplantısı’nda Eylül ayı çalışmalarının yer aldığı slayt gösterimi Meclis Üyeleri ve katılımcılara sunulmasının ardından toplantı saygı duruşuyla devam etti. Gündemin üçüncü maddesi olan Kapaklı belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 28.09.2015 tarih 1008 sayılı yazıda Kapaklı Belediyesi’ne devrolan Karaağaç Belediyesi tarafından satışı yapılarak bedeli tahsil edilen belediye hisselerinin devri konusu oy birliği ile kabul edildi.

BÜYÜKŞEHİRE 21 BİN METREKARE ALAN DEVREDİLDİ

Gündemin dördüncü maddesi olan kapaklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 28.09.2015 tarih 1017 sayılı yazıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çocuk Eğitim Parkı yapılmak üzere en az 12.000 metrekarelik alanın belirlenerek uygulama yapılabilmesi için 21 bin metrekarelik alanın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

KARAGÖZ GÖLÜ DERE ISLAHI YAPILACAK

Gündemin bir diğer maddesi olan Kapaklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 28.09.2015 tarih 1018 sayılı yazıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi arasındaki Karagöz Gölü dere ıslahı ve dere güzergahının peyzaj düzenlemesinin yapılabilmesi için proje çalışması başlatıldığından, dere güzergahında imar planında bulunan 31L1A, 31K2C ve 31L1D paftalarındaki park alanlarının proje çalışmasının bütünlüğü ve tek tip proje çizilebilmesi için park olarak kullanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

MÜZAKERELER KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

Gündemin 6,7,8 ve 9. maddelerinde yer alan 2016 mali Yılı performans müzakeresinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi; 2016 Mali Yılı gelir ve gider bütçesinin görüşülmesinin müzakeresinin Palan ve Bütçe Komisyonuna havalesi; 2016 Mali Yılı gelir tarifesinin görüşülmesinin müzakeresinin Tarife Komisyonuna havalesi ve 2016 Mali Yılında görev yapacak olan Zabıta memurlarına verilecek olan fazla mesai ücretinin tespitinin müzakeresinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

 BAŞKANA ATIK YÖNETİMİ İÇİN YETKİ VERİLDİ

Gündemin son maddesinde bulunan Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 01.10.2015 tarih 379 sayılı yazıda Atık Yönetimi Yönetmeliği kapsamında yapılacak sözleşmeler için Belediye Başkanı’na yetki verilmesi konusu görüşülerek Kapaklı Belediyesi İrfan Mandalı’ya Atık Yönetimi konusunda lisanslı firmalar ile görüşerek sözleşme yapma yetkisi verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.