Karaca Dalman'ı ziyaret etti

İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköy'den Çorlu'ya atanan Emniyet Müdürü Cemal Dalman'ı ziyaret ederek, başarılar diledi. Karaca, Dalman'a Çerkezköy'e verdiği hizmetler nedeniyle de teşekkür etti.

Karaca Dalman'ı ziyaret etti
22 Temmuz 2011 Cuma 00:00

Çerkezköy İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, geçen hafta Çerkezköy'den Çorlu Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cemal Dalman'ı ziyaret etti. Dalman'a 'Hayırlı olsun' diyen Karaca, Çerkezköy'e verdiği hizmetler nedeniyle de teşekkür etti.
Çorlu Emniyet Müdürü Cemal Dalman'ı makamında ziyaret eden Ak Partili İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, duygusal bir konuşma yaptı. Dalman'a yeni görevinde başarılar dileyen Karaca, "Çerkezköy'den ayrılmanıza üzüldük. Çünkü biz size güveniyorduk. Görev yaptığınız süre içerisinde bu güveni kazandınız. Buraya bir siyasetçi olarak Çerkezköy'e verdiğiniz hizmetler nedeniyle teşekkür etmek ve yeni görevinizde başarılar dilemek için geldim. Çorlu'da da başarılı hizmetler vereceğinize inancım tam. Yeni göreviniz tekrar hayırlı olsun" diye konuştu.
İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca'ya teşekkür eden Dalman, "Meslek hayatım boyunca görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Gönlünüzde bir yer edinmişsem ne mutlu bana. Çerkezköy'ü bende çok seviyorum. Ama bundan sonra Çorlu'da halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Her zamanki gibi görevimizi en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.