Kasım ayı oturumları tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi’nin Kasım ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil başkanlığında gerçekleştirilirken, bir önceki oturumda komisyonlara gönderilen gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı

Kasım ayı oturumları tamamlandı
06 Kasım 2018 Salı 15:57

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Çerkezköy Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu açılış ve yoklama ile başladıktan sonra ilk olarak Çerkezköy ilçesi sınırları içerisinde kalan muhtelif parsellerdeki 4 adet Belediye hissesinin satışının İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

ARALIK AYI MECLİSİ’NDE KARARA BAĞLANACAK
Muhtelif parsellerde bulunan Belediye hisselerinin kabul edilmesinin ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 23.10.2018 gün ve 1716 sayılı Belediye arsa satışı hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek 419 ada 21 nolu parselde bulunan 12.5 metrekarelik Belediye’ye ait yerin satışının daha detaylı bir incele ve araştırma yapıldıktan sonra Aralık ayı Meclis toplantısında görüşülmesine oy çokluğu ile karar verildi.

KURAN KURSU’NA YER TAHSİS EDİLDİ
Gündemin 3. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün tahsis hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, Kızılpınar Mahallesi 736 ada 1 nolu parselde bulunan 352,62 metrekarelik Belediye hissesinin Kuran Kursu ve müştemilatı yapılmak üzere 10 yıllığına Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Bakanlığı’na tahsisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

MİLLİ SPORCU FURKAN MEMİŞ’E 3 BİN TL YOL VE KONAKLAMA GİDERİ VERİLECEK
Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Furkan Memiş’e ait dilekçe hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşüldü. 17-19 Kasım tarihleri arasında Hollanda’da yapılacak olan Vücut Geliştirme Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Milli Sporcu Furkan Memiş’in yol ve konaklama masrafları olarak Çerkezköy Belediyesi tarafından 3 bin TL yardım yapılması Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşcan’ın sınır değişikliği hakkındaki dilekçesi görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda söz konusu taleple ilgili kapsamlı bir inceleme yapılarak, önümüzdeki aylarda tekrar Meclis gündemine alınması oy birliği ile kabul edildi.

6 İSİM TESPİT EDİDİ
Belediye Meclis toplantısının Kasım ayı ikinci oturumu Kapaklı Kadastro Müdürlüğü’nün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi zayi olan kadastro tespit tutanaklarının ihya edilebilmesi için oluşturulacak Bilirkişi Heyeti’ne 6 adet ismin seçilmesi talebinin İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda 6 ismin tespit edilmesi ile sona erdi. Yapılan oylama sonucunda oluşturulacak Bilirkişi Heyeti’ne Belediye Meclisi tarafından Ahmet Lofça, Ekrem Yalçın, Nevzat Memiş, Rafi Akça, Sami Güre ve Sebattin Çelik oy birliği ile seçildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.