Kayıt yenileme işlemi bugün sona eriyor

Açık Lise kayıtlarında 3.Dönem kayıt yenileme işlemleri bugün sona eriyor. Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman yaptığı açıklamada, “kayıtlar bugün itibariyle sona ererken, sınavlar ise 8-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak” dedi

Kayıt yenileme işlemi bugün sona eriyor
07 Temmuz 2015 Salı 16:14

 HEMEN DERS SEÇİMİ YAPILABİLECEK

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, açık lise kayıt yenileme işleminin bugün itibariyle sona ereceğini ifade ederek, “Kayıt yenileme süresi içinde ders seçiminizi, gerekiyorsa sınav yeri değişikliğinizi de mutlaka yapın. Ders seçme süresi de bugün sona erecek ve ek süre verilmeyecektir. Kayıt yenileme yaptığınız gün hemen derslerinizi de seçebilirsiniz” açıklamasında bulundu.

 

SINAVLAR 8-9 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK

 

Akman konuşmasının sonunda ise, “3. dönem sınavına 17 yaşından büyük olanlar. 7 Ağustos 1998 tarihinden önce doğmuş olanlar girebilir. 7 Ağustos 1998 tarihinden sonra doğanlar 3. dönem sınavına giremeyecektir. Sınava giremeyecek olanlar kayıt yenileme yapmayacaklardır. Kayıt yenileme yapmak için bankaya 20 yatırıp, banka dekontu ile birlikte halk eğitime, meslek lisesi okuyanlar içinde bankaya 20 TL yatırıp banka dekontu ile birlikte kayıtlı oldukları okullara giderek kayıtlarını yenileyebilirler. 3.dönem sınavı 8-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır” dedi. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.