Kaymakam Gürbüz satranççıları ödüllendirdi

Tekirdağ ili genelinde düzenlenen satranç turnuvasında derece yapan Kapaklı öğrencileri, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz tarafından çeyrek ve gram altınla ödüllendirildi

Kaymakam Gürbüz satranççıları ödüllendirdi
01 Aralık 2015 Salı 16:47

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Marmaraereğilisi Düğün Salonu’nda yapılan Tekirdağ Küçükler 9 – 12 Yaş ve Yıldızlar İl Birinciliği Genel ve Kızlar Kategorisinde toplam 168 sporcu yarıştı. Turnuvada Kapaklı Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Asiye Avcı Tekirdağ 11 yaş kategorisinde İl birincisi, Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu öğrencilerinden Semanur Yörük 13 yaş kategorisinde İl birincisi ve Kapaklı Yıldızken Ortaokulu öğrencilerinden Emircan Teke ise 13 Yaş kategorisinde İl ikincisi oldu.

KAYMAKAM GÜRBÜZ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Turnuvanın sonuçlanmasıyla Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Okul Müdürleri ve öğrenciler Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Kaymakam Gürbüz, öğrencileri tebrik ederek il birinciliği elde eden öğrencileri çeyrek, ilk ikincisi olan öğrenciyi ise gram altınla ödüllendirdi.

BELEDİYE DESTEKLİ BİR TURNUVA DÜZENLENECEK

Ocak ayında yapılacak olan satranç turnuvasının müjdesini veren Kaymakam Gürbüz, “Belediye destekli bir organizasyon planladık ve son safhasına gelindi. Ocak ayında bir Grandmaster satranç sporcusunun da katılacağı turnuva yapılacak.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.