Kaymakam Kubilay Çerkezköy Ziraat Odası’nı ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Hasan Toprak ve Yönetim Kurulu üyelerinin bu özel günlerini kutladı

Kaymakam Kubilay Çerkezköy Ziraat Odası’nı ziyaret etti
15 Mayıs 2015 Cuma 17:50

 TOPRAK, VEFAT HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ziyaretin başında bu mutlu günlerinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Müdür Yardımcısı Nuri Sorman’ın vefat haberini aldıklarını ve çok üzüldüklerini belirten Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Kaymakam Kubilay’a Nuri Sorman hakkında bir miktar bilgi aktardı.

“ALLAH RAHMET EYLESİN”

Kayıplarından dolayı duyulan üzüntüyü paylaştıklarını belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay; “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Böyle bir vefat olayından dolayı baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin. Nasıl ki sevinç paylaşılınca artıyor; acı da paylaşılınca azalıyor. Bizim en çok istediğimiz şey birlik ve beraberliğin daha çok artması, daha çok perçinlenmesi.” ifadelerini kullandı.

“BU GÜN BÜTÜN ÇİFTÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla tüm çiftçi ve ziraatçıların bu özel günlerini kutladığını belirten Metin Kubilay; “Burada bulunmam vesilesiyle bütün çiftçilerimize bol ürünler, bol kazançlar diliyorum. İnşallah iyi bir mahsul dönemi olur. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü bütün çiftçilerimize hayırlı olsun diyorum. Bu günün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Her zaman yanlarındayız. Ziraatçımızın da çiftçimizin de her zaman yanındayız, destek vermeye devam edeceğiz. Herkese selam, saygı ve sevgilerimi iletiyorum.” dedi.

“KAYMAKAMIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkürlerini ileten Hasan Toprak; “Mutlu günümüzde bu acıyla karşılaşmak çok üzüntü verici. Bu günümüzde de Sayın Kaymakamımız bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine çok çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

“ARTIK HÜKÜMET DE ‘ÇİFTÇİNİN SESİYİZ’ DER İNŞALLAH”

Hükümetin çiftçiye yeterince değer vermediğini belirten Toprak; “Bereketin hepsi hayırlıdır ama Nisan ayında yağan yağışlar akabinde gelen soğuk hava mahsulümüzü geliştirmedi. Ama son düşen iki yağmur çiftçimizi umutlandırdı. Ayçiçeğini düzenli ektik, gübrelemeyi yaptık. İnşallah bundan sonra da birkaç güzel yağmur düşer ve çiftçimizin yüzü güler. Bizim beklentimiz önce Allah’tan sonra da hükümetten. Artık hükümet de ‘Çiftçinin sesiyiz’ der inşallah.” ifadelerini kullandı.

“TARIMIN DÜNYADA ÇOK BÜYÜK BİR ÖNEMİ VAR”

Halkın, çiftçinin kıymetini bilmesi gerektiğini söyleyen Toprak; “Dünyada tarımın çok büyük bir önemi var. Ağzımıza gün içinde attığımız her şey çiftçinin ürettiği şeyler. Avrupa, çiftçisine çok değer veriyor. Ama maalesef gördüğüm kadarıyla bizim ülkemizde çiftçi bu kadar önemsenmiyor. İnşallah dikkate alacaklar bundan sonra. Çünkü halkımızın da bunun kıymetini bilmesi lazım. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” cümleleriyle konuşmalarını sonlandırdı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.