Kaymakam'dan fabrika ziyaretleri

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Umeks Gıda İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti, Sareks Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. ve Senapa-Stampa Ambalaj San. Tic. A.Ş. fabrikalarına birer ziyaret gerçekleştirdi

Kaymakam'dan fabrika ziyaretleri
30 Haziran 2015 Salı 19:56

 İMALATI YERİNDE İNCELEDİ

Ziyaretlerine Umeks Gıda ile başlayan Kaymakam Kubilay, burada İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Uzm. Vet. Hekim Abdulkadir Geylani Okatan, Umeks Gıda Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Umur ve Üretim Müdürü Çetin Yapıcıer tarafından karşılandı. Daha önce tekstil fabrikası olup 2012 yılından itibaren ekmek fabrikası olarak faaliyetlerini sürdüren işletmede Kaymakam Kubilay işletme hakkında bilgi alarak imalatı yerinde inceledi ve ardından Sareks Ambalaj Fabrikası’na geçti.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLEDİ

Sareks Ambalaj fabrikasında İnsan Kaynakları Müdürü Oktay Tekeç ve Fabrika Teknik Müdürü Hakan Ayla tarafından karşılanan Kubilay, fabrika hakkında kısaca bilgi alarak üretim alanlarını ve yönetim ofislerini gezdi. Ziyaretlerine son olarak Senapa- Stampa Ambalaj San. Tic. A.ş. fabrikası ile devam eden Kubilay, Fabrika Müdürü Metin Uymaz tarafından karşılandı. Fabrika hakkında bilgi alarak üretimi yerinde inceleyen Kubilay, tüm çalışanlara başarılı çalışmalar diledi.

DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Fabrika ziyaretlerinde Çerkezköy’ün Türkiye’nin en önemli üretim ve ihracat merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Kubilay, üretim ve istihdamın artırılması için tüm sanayi kuruluşlarına destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

HALK EĞİTİM KAMPANYASININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kaymakam Kubilay, özellikle sanayi tesislerinde ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması hususu ile ilgili yürüttükleri Halk eğitim Kampanyasının önemine dikkat çekti. Ayrıca tüm fabrikaların talepleri doğrultusunda personele yönelik verim ve motivasyonun artırılması, kaynaşmanın temin edilmesi amaçlarıyla sosyal, kültürel, sportif kurslar düzenleyebileceklerini hatırlattı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.