Kaymakam’dan Hükümet konağı denetimi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Hükümet Konağı’nda bulunan müdürlüklerde denetim ve incelemelerde bulundu

Kaymakam’dan Hükümet konağı denetimi
19 Aralık 2014 Cuma 17:42

 Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay sırası ile Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğü, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Çerkezköy Mal Müdürlüğü ve Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı denetleyerek, incelemelerde bulundu.

EĞİTİM İLE İLGİLİ DİREKTİFLER VERDİ

Denetimlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden başlayan Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan bilgi alarak çalışmaları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip etti. Eğitim Kampüsü ile ilgili İlçe Milli Eğitime düşen çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatı veren Kaymakam Metin Kubilay, Halk Eğitim Merkezi’nin Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’ndan boşalan binaya taşınmasını ve biran önce hizmete açılmasını istedi.

ARSAYI OKUL YAPIMINA UYGUN HALE GETİRİN

Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nin (METEM) işverenlere tanıtılmasını isteyen Kaymakam Metin Kubilay, o alandaki işverenlerin METEM’ den yararlanmalarının artırılması talimatı verdi. Kaymakam Metin Kubilay ayrıca Çerkezköy’ün tanınmış hayırseverlerinden Müjgan-Serkan Karagöz çiftinin Memur Sokak’ta yapmayı planladıkları okulun yapılacağı arsayı okul yapmaya uygun bir hale getirmek için gerekli tüm çalışmaların tamamlanması talimatı verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a ve tüm İlçe Milli Eğitim personeline başarılı çalışmalar dileyen Kaymakam Metin Kubilay, ardından İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne geçti.

VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİ

İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Metin Kubilay, tüm birimleri personeli ile beraber inceledi. İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün yeni yerine taşınmasından sonra fiziki şartlarının da iyileştirilerek vatandaşlara daha iyi bir hizmet vermeye başladığını belirten Kaymakam Metin Kubilay, “Bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahibiz. Kurumlarımızın vatandaşlarımıza en iyi hizmeti hızlı bir şekilde ulaştırmaları için denetlemelerde bulunuyoruz. Denetlemelerimiz artarak devam edecek.” dedi.

Ardından İlçe Malmüdürlüğünü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını denetleyen Kaymakam Metin Kubilay, kurum müdürlerinden bilgi aldıktan sonra incelemelerine son verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.