Kaymakam’dan Kızılaslan’a plaket

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Ambardere’de yapılan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kalan kısmını tamamlayan Enesler Tekstil sahibi hayırsever işadamı Bayram Kızılaslan’a eğitime verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti

Kaymakam’dan Kızılaslan’a plaket
22 Kasım 2014 Cumartesi 08:07

Plaket taktiminden sonra Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Enesler Tekstil sahibi hayırsever İşadamı Bayram Kızılaslan, Çerkezköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı ile beraber Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatını yerinde inceledi.

İNŞAAT İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Okul inşaatı ile ilgili bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay “Göreve başladığımdan buyana Çerkezköy’ün her alanda marka bir kent olması için yoğun bir çalışma başlattım. Bunlardan biri de Çerkezköy’ü bir eğitim kenti haline getirmek. Her zaman dediğimiz gibi en esaslı meselemiz eğitim. Çocuklarımızın eğitiminden daha önemli bir meselemiz olamaz.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İnşaatını gezdiğimiz Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bitirilmesi ile beraber çocuklarımız daha geniş ve ferah bir ortamda eğitim göreceklerdir. Başta hayırsever işadamımız Bayram Kızılaslan olmak üzere Çerkezköy Anadolu İmam-Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sait Yazı ve Dernek Üyelerine, yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün hayırsever vatandaşlarımızı eğitim alanında yatırım yapmaya davet ediyorum” dedi.
Okul inşaatı incelemelerinden sonra İmam Hatip Ortaokulu’nu da ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay incelemelerine son verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.