Kaymakamlık Lojmanı satılacak mı yoksa takasa mı gidecek?

Son olarak geçtiğimiz sene yaşanan sel felaketinin ardından kullanılamaz hale gelen Polisevi’nin arkasında bulunan Kaymakamlık Lojmanının akibeti belirsiz. İhaleye çıkan ancak alıcısı bulunamayan Kaymakamlık Lojmanı satılacak mı yoksa takasa mı gidecek merak konusu oldu

Kaymakamlık Lojmanı satılacak mı yoksa takasa mı gidecek?
15 Eylül 2014 Pazartesi 08:12

KULLANILABİLECEKLER YAZI İLE VALİLİĞE BİLDİRİLDİ
Yetkililerden aldığımız bilgilere göre Kaymakamlık Lojmanın İl Özel İdaresine ait olduğu ve Özel İdarenin Büyükşehir Yasa Tasarısı ile birlikte tasfiye olmasının ardından Yatırım İl Koordinasyonu’na mı yoksa Büyükşehir Belediyesi’ne mi geçtiğini net olarak bilmedikleri belirtildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, “Özel idare tasviye olunca, Valilik tarafından Özel İdare’nin üzerinde bulunan yerlerde Kaymakamlıkça kullanılacak araç yada taşınmaz varsa bildirin diye yazı yazıldı. Kullanılabilecekler alındı kullanılamayacaklar da yazı ile bildirildi” denildi.
SATILIR MI TAKASA MI GİDİLİR BELİRSİZ
Yapılan açıklamanın devamında ise, “Özel İdare’ye ait bütün mal varlığını çıkarılması ve Kaymakamlığın ihtiyaç olanlarının yazılması kullanılmayacaklarında Devir Komisyonu aktarılacağı ifade edildi ve o komisyon ile yatırım izleme koordinasyon kuruluna devredin dediler. Lojmanı su bastıktan sonra kullanılmaz diye takas yoluyla yada satalım denildi. İhaleye çıktı ama alıcısı çıkmayınca Valiliğe devri şeklinde kaldı. Kaymakamlık Lojmanı artık satılır mı, takasa mı gidilir belirsiz” açıklamasında bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.