Kaymakamlık ve Milli Eğitim katı yenileniyor

Hükümet Konağının Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişi ve karşısında da bölümlerde yenileme çalışmaları başladı. Yapılan yenileme çalışmalarının yanı sıra Hükümet Konağı önüne yapılan yeşil alan üzerine de LED aydınlatma sistemi takıldı.

Kaymakamlık ve Milli Eğitim katı yenileniyor
21 Kasım 2014 Cuma 08:42

YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Hükümet Konağı hizmet binasında yenilenme çalışmaları başladı. Geçtiğimiz hafta sonu başlatılan yenilenme çalışmalarına ilk olarak Hükümet Konağı'nın ikinci katında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katındaki fayansların yenilenme çalışmaları başladı.

LED IŞIKLANDIRMA İLE AYDINLATILACAK
 
Kaymakamlık katında bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü'ne tahsis edilecek odalar da yenilenme çalışmalarına dahil olurken, kaymakamlık katındaki fayanslarda sökülerek yenileri yapılacak. Ayrıca Hükümet Konağı dışında yapılan yeşil alanda ise aydınlatma çalışması yapıldı. Çimler ve çiçeklerle donatılmış yere LED ışıklandırma sistemi ile aydınlatılacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.