Kayyum Heyeti İhsanoğlu’nu tanıttı

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından atanan CHP Çerkezköy İlçe Kayyum Heyeti, Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarına start verdi. İlk olarak Atatürk Caddesi üzerinde esnafları dolaşan Kayyum Heyeti daha sonra Arife günü Çerkezköy Kapalı Halk Pazarı’na indi.

Kayyum Heyeti İhsanoğlu’nu tanıttı
01 Ağustos 2014 Cuma 07:37


HEM BAYRAMLARINI KUTLADILAR HEM DE ÇATI ADAYINI TANITTILAR
Görevden alınan CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın arından CHP İl Başkanlığı tarafından göreve atanan Kayyum Heyeti Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ve CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ali Dede ve partililer ile birlikte Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu için destek isteyerek kitapçık dağıttılar.
TEK TEK ESNAFI DOLAŞTILAR
İlk olarak Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden CHP’liler esnafın bayramını kutlayarak broşür dağıttılar. CHP’lilerin sonraki durağı ise Kapalı Halk Pazarı oldu. Arife günü Pazar esnafı ve vatandaşların Ramazan bayramını kutlayan Başkan Yardımcısı Özgör ile Kayyum Heyeti diğer yandan da Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtan kitapçık dağıttı. Dağıtılan 24  sayfalık kitapçıkta Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun özgeçmişi, seçim çalışmalarından bazı kareler, devlet liderleri ile çekinmiş bazı fotoğrafları,  bazı köşe yazarlarının kendisi hakkında yazdığı köşe yazıları yer alıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.