Kedi yuvaları revize edildi ​

Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı bünyesinde bulunan Kedi Evi, minik dostlarımızın kendilerini doğal yaşam alanlarında hissedebilmeleri için revize edildi

Kedi yuvaları revize edildi ​
11 Ekim 2018 Perşembe 10:31

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
İlçedeki sokak hayvanlarının bakımlarının yapıldığı Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı’nda, can dostlarımızın daha iyi bakılabilmeleri amacıyla yapılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Hayvan Barınağı bünyesinde bulunan Kedi Evi de revize edildi. Önceden toprak olan zemin beton ile kaplanırken; minik dostlarımız için kum havuzu da oluşturuldu.

SAHİPLENİLMEYİ BEKLİYORLAR
Minik kedilerin kendilerini doğal yaşam alanlarında hissedebilmeleri için de çeşitli çalışmalar yapıldı. Tırmanmaları için ağaç konulan Kedi Evi içerisinde minik dostlarımız için oyun alanı da oluşturuldu. Ayrıca su borularından yapılan mama ve su kapları da Kedi Evi’ne renk kattı. Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı’nda kısırlaştırılan ve bakımları yapılan minik dostlarımız, vatandaşlar tarafından sahiplenilmeyi bekliyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.