Kenar: Engellerimizi hep birlikte aşıyoruz

Kapaklı Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini yerine getirmeye devam ediyor

Kenar: Engellerimizi hep birlikte aşıyoruz
12 Haziran 2018 Salı 12:51

Kapaklı Belediyesi, ilçe genelinde tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşların isteklerini yerine getirmeye devam ediyor. Kapaklı’da ikamet eden, Kenan Kulfal, Tahir Sekman ve Recep Aydın olmak üzere üç vatandaşa Kapaklı Belediyesi tarafından tekerlekli sandalyeleri verildi.

ÜÇ ADET TEKERLEKLİ SANDALYE VERİLDİ
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, “Tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşlarımız ailelerinin de desteği ile istediği yerlere gidebilme özgürlüğüne sahip olacak. Engelli vatandaşlarımıza gerekli desteği ve önemi her zaman vermeliyiz. Biz Belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Engellerimizi hep birlikte aşıyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.