KETEM’den ücretsiz faydalandılar

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği’nin düzenlediği organizasyon kapsamında Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin de katkılarıyla, Çerkezköy’de ikamet eden 15 vatandaş Çorlu KETEM’e götürülerek ücretsiz kontrolden geçirildi

KETEM’den ücretsiz faydalandılar
17 Kasım 2016 Perşembe 16:55

ÇERKEZKÖY’E GÖNÜL VERENLER DERNEĞİ ORGANİZASYONU
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği, Çorlu Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)’e Çerkezköy’de ikamet etmekte olan 15 vatandaşı götürerek, vatandaşların burada mamografi, simir testi ve gaitada gizli kan testinin yapılmasına yardımcı oldu. Çorlu KETEM’de ücretsiz olarak yapılan testlerden Çerkezköylü vatandaşların faydalanması için Çerkezköy SAS Derneği de araç tahsis ederek katkıda bulundu.
ÇERKEZKÖY SAS DERNEĞİ DE ARAÇ TAHSİS ETTİ
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden Gülnur Kocaçınar, Gülbin Tunalı, Emel İpek Çalışkan ve Naciye Biber’in yoğun çalışmalarıyla düzenlendiği belirtilen organizasyon hakkında konuşan Dernek Başkanı Murat Akay, “Böylesine anlamlı bir organizasyon için yoğun çaba sarf eden yönetim kurulu üyelerimize ve organizasyonumuza araç tahsis ederek katkıda bulunan Çerkezköy SAS Derneği Başkanımız Fikret Tanyeri’ye çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.