Kimse üşümesin istiyoruz

Kapaklı Belediyesi  tarafından ‘Giymiyorsanız Getirin’ sloganı ile başlatılan ‘Sevgi Eli’ kampanyası, vatandaşların giymedikleri giysileri Kapaklı'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Kimse üşümesin istiyoruz
04 Ekim 2018 Perşembe 11:26

RAFLAR KIŞLIKLARLA DOLDU
Sosyal Belediyeciliğin önemli projelerinden biri olan yardım mağazasında ihtiyacı olan ailelere yardımcı olmaya devam eden Kapaklı Belediyesi, havaların soğuması ile birlikte rafları kışlıklarla doldurdu.

MAĞAZALARIMIZA BEKLİYORUZ
Yardım kampanyasından tüm ihtiyaç sahiplerinin faydalanabileceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sevgi Eli Yardım Mağazalarımızda ihtiyaç sahibi ailelerimiz için havaların soğuması ile birlikte kışlıklarımızı hazırlamaya başladı. Kimse üşümesin istiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizi mağazalarımıza bekliyoruz. Bilgi almak isteyen vatandaşlarımız  0282 717 34 70 numaralı telefondan mağazalarımıza ulaşabilir.” İfadelerini kaydetti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.