KIRKPINAR'A ÇERKEZKÖY'DE HAZIRLANDI

Geçen hafta sonu Kızılpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Başpehlivan olan Kırkpınar Başpehlivanlarından Recep Kara, 10 Temmuz'da başlayacak Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Çerkezköy'de antrenman yaparak hazırlandı.

KIRKPINAR'A ÇERKEZKÖY'DE HAZIRLANDI
09 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

Kızılpınar'da yapılan güreşlerin ardından Çerkezköy'de kalarak Kırkpınar hazırlıklarını sürdüren Başpehlivan Recep Kara, Çerkezköy'den ayrıldı. Ayrılmadan önce kendisini misafir eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz'a 'Teşekkür' ziyaretinde bulunan Recep Kara, Kırkpınar içinde iddialı konuştu.
KARA KORKMAZ'I ZİYARET ETTİ
Kızılpınar'da bu yıl 6.'sı düzenlenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde ezeli rakibi Şaban Yılmaz'ı yenerek Başpehlivan olan tarihi Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara antrenmanlarını da Çerkezköy'de kalarak yaptı.
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda ve Kızılpınar Stadyumu'nun çimenleri üzerinde antrenman yaparak Kırkpınar'a hazırlanan Recep Kara, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz'ın da misafiri oldu. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'ne üç gün kala Çerkezköy'den ayrılan Recep Kara, Başkan Ahmet Korkmaz'ı ofisinde ziyaret ederek gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti. Kara, bu yıl tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde yeniden Başpehlivanlığı alacağını savundu.
TRANSFER BİTTİ SEZONU HAZIRLIKLARINI BEKLİYORUZ
Bu arada Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, transfer sezonunu kapattıklarını yeni sezon öncesi yapacakları kampı beklediklerini söyledi. Korkmaz, "Transferde istediğimiz futbolcuları aldık. Bundan sonra transfer yapmayacağız. Şampiyon olacak kadroya sahip olduğumuza inanıyoruz. Kamp yapacağımız günü bekliyoruz. Sezona güçlü girmek istiyoruz. Bunun için takımın yapacağı kamp çok önemli. İl dışında kamp yapacağız" dedi.
VOLEYBOL'DA DÜĞMEYE BASILDI
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, futbolla birlikte bu yıl voleybolda da iddialı olduklarını söyledi. Takımın başına yeniden Tayfun Pişiren'i antrenör olarak getirdiklerini belirten Korkmaz, "Tayfun Hoca, Çerkezköy'ün yakından tanıdığı bir isim. Yeniden onunla çalışmak istiyoruz. Bu yüzden hocamızla anlaştık. Yeni bir takım oluşturmak için hocamız çalışmalara başladı. Voleybolda da iddialı olduğumuzu söyleyebilirim" dedi.
Voleybol Şube Sormulusu Adem Memişoğlu'nun çalışmalara başladığını takımın oluşumundan sorumlu olduğunu anlatan Korkmaz, "Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Ertem ile Voleybol branşımızla ilgili yaptığımız görüşmede tam destek aldık. Bu yıl voleybolda da iddialıyız" diye sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.